Main Menu

“Ο Εκδικητής του Παρελθόντος”: Στον κινηματογράφο Odeon Ξάνθης η επιτυχία του Iskan Selim.

Η τεράστια επιτυχία του IskanSelim τώρα στην Ξανθή

Καλοκαίρι 2018, η ταινία μικρού μήκους του Ισκάν«Ανώνυμος Πράκτορας» ανεβαίνει για πρώτηφοράκαι βραβεύεται στο Hollywoodσημειώνοντας τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό.Δυο χρόνια αργότερα αποφασίζει με την δυναμική του ομάδα να δημιουργήσει μια  ταινία μεγάλου μήκους, τον «Εκδικητή του Παρελθόντος».

Αφιερωμένη στον πατέρα του και στην πολεμική τέχνη που τόσο αγαπά, το KravMagaViper.Ο κατά 7 χρόνια παγκόσμιος πρωταθλητής των πολεμικών τεχνών δημιούργησε μια ταινία ωδή στην αυτοάμυνα,που τόσο καλά διδάσκει.Πρόκειται για μια έξυπνη περιπέτεια, πού έχει θέμα την αυτοάμυνα,την εκδίκηση και την δίψα για δικαιοσύνη. Προβάλλοντας την όμορφη πόλητης Ξάνθης, ο πρωταγωνιστήςψάχνει με κάθε τρόπο να βρει τους δολοφόνους των γονιών του. Στην ταινία συμμετέχουν αρκετές γνώριμες φυσιογνωμίες της περιοχής της Ξάνθης, ενώ τη μουσική έχει γράψει ο πρόσφατα βραβευμένος διεθνούς φήμης Λαζαρίδης Γιώργος.

Υποψήφιακαι στο AMERICANGOLDEN PICTURE INTERNATIONAL FILM FESTIVAL

“Ο Εκδικητής του Παρελθόντος”. Η ταινία του Iskan Selim για ακομα μια  φορά στο Odeon Entertainment Greece Ξάνθης 17/02/2023

A Film By Iskan Selim, Bernd Hohle, ConstantinosBikos

Director of Photography / Film Editor Denis Spyriadis

Soundtrack by George Lazaridis &PaulosGeorgiadhs

 

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=hhNulfqWFPQ&t=10s

 

CAST:

ΔημήτρηςΣτογιαννίδης

Κωνσταντίνος Μπίκος

ΤζελάλΓκάτζογλου

Χακκί Σελίμ

ΠέτροςFilja

ΜποζΤολγάν

Φιλική συμμετοχή:

Ευθύμιος Καρακλάς

Γιαννούλα Λαζαρίδου

 

Διάρκεια ταινίας:75 λεπτά

Ώρες προβολών:18:00,20:00