Main Menu

Χειμερινά outfits για να νικήσετε το κρύο

Έχει έλθει η εποχή που δυσκολευόμαστε να σηκωθούμε από το κρεβάτι μας,γι’ αυτό στο σημερινό blogpost θα σας δώσουμε tips, για να νιώσετε όσο γίνεται λιγότερο βγαίνοντας από το σπίτι το κρύο που υπάρχει εκεί έξω. Και προτού σταθούμε στις στιλιστικές συμβουλές, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τη σημασία που έχει να φροντίσετε τον εαυτό σας από μέσα προς τα έξω. Ένα πρωινό πλούσιο σε βιταμίνες είναι απαραίτητο, για να πάρετε δυνάμεις, το ίδιο σημαντικό είναι κι ένα ζεστό ρόφημα, για να νιώσετε την πρώτη ζεστασιά. Το δεύτερο βήμα είναι να επιλέξετε το χειμερινό outfit που θα σας βοηθήσει να νικήσετε το κρύο και παρακάτω είναι τα τρία cozy σύνολα που σας προτείνουμε.

Το πρώτο βασίζεται στο layering, δηλαδή στην τεχνική του ντυσίματος σε στρώσεις, όπου τρεις λεπτές στρώσεις είναι ιδανικές και θα σας ζεστάνουν καλύτερα από το να φορέσετε μόνο ένα “βαρύ” πανωφόρι. Παίξτε με τον καιρό και ντυθείτε κι εσείς στα λευκά επιλέγοντας ένα παντελόνι δερματίνη, μια ζιβάγκο μπλούζα από τα γυναικεία πλεκτά, μια λεπτή ντραπέ ζακέτα, παλτό και μπότες με τρακτερωτή σόλα – όλα σε nude αποχρώσεις.

Εάν δε θέλετε να κάνετε layering,τότε φορέστε ένα γούνινο παλτό που ταιριάζει στην εποχή.Η συνθετική γούνα μπορεί να μην είναι τόσο ζεστή, όσο η αληθινή, αλλά παραμένει ένα από τα δυνατά χαρτιά, για να αντιμετωπίσετε τον χειμώνα, αρκεί φυσικά να μη μείνετε με αυτήν για πολλή ώρα στη βροχή. Αν ο καιρός προβλέπει κάτι τέτοιο, τότε ένα αδιάβροχο μπουφάν ή ένα pufferjacket είναι must. Κάντε levelup το winterlook σας με ένα χρωματιστό μπουφάν ή με ένα εμπριμέ γούνινο παλτό. Ντυθείτε με faux-fur με zebraprints και από μέσα φορέστε ασπρόμαυρα fashionitems για αψεγάδιαστο στιλ!

Για το τέλος, αφήσαμε τα αξεσουάρ που έχουν και αυτά πολύ βοηθητικό ρόλο: σκούφοι, κασκόλ και γάντια είναι το πρώτα που μας έρχονται στο νου. Σε αυτά προσθέτουμε και το καλσόν που θα το φοράτε μέσα από τα γυναικεία τζιν, για να νιώθετε ακόμα πιο ζεστά. Είναι σημαντικό να ντύνεστε με ρούχα που εφαρμόζουν στο σώμα και όταν αυτό δεν είναι εφικτό, το καλσόν είναι απαραίτητο. Αν θέλετε, λοιπόν, να φορέσετε το widelegjean σας μαζί με πουλόβερκι ένα oversized κασκόλ, μην ξεχάσετε και το καλσόν σας!

Γυρνώντας το βράδυ στο σπίτι, σας προτείνουμε να βγάλετε τα ρούχα και να συνεχίσετετηνcozy αίσθηση με ένα ωραία αφρόλουτρο, πριν μπείτε και πάλι κάτω από τα ζεστά σας σκεπάσματα.