Main Menu

Looks για να εντυπωσιάσεις τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου

Δεκατέσσερις Φεβρουαρίου – κάθε χρόνο λίγο πριν από εκείνη την ημέρα, οι βιτρίνες πολλών καταστημάτων ντύνονται με κόκκινες αποχρώσεις και λουλούδια, για να μας θυμίσουν ότι η γιορτή της Αγάπης πλησιάζει. Γιατί ναι, μπορεί να έχει καθιερωθεί ως η ημέρα που γιορτάζουν οι ερωτευμένοι, στην πραγματικότητα, όμως, είναι η αφορμή, για να εκφράσειςτον θαυμασμό σου σε κάθε αγαπημένοπρόσωπο, αλλά πάνω απ’ όλα στον ίδιο σου τον εαυτό.Στο σημερινό blogpost θέλοντας να εντυπωσιάσεις τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου, σου προτείνουμε τρία looks – ένα για κάθε περίσταση!

DinnerDate

Ο αγαπημένος σου έχει κλείσει ραντεβού σε ένα fancy εστιατόριο κι εσύ θέλεις να είσαι πιο εκθαμβωτική από ποτέ.Ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος να το πετύχεις είναι να διαλέξειςαπό τα φορέματα της σεζόν ένα με shiny ύφασμα και συγκεκριμένα ένα μακρύ εμπριμέ φόρεμα με lurex. Προτείνουμε ένα flowydress με τιράντες που θα τονίζει τη μέση και θα ανοίγει προς τα κάτω, για να δημιουργεί μια εντυπωσιακή κίνηση στο περπάτημα. Ένα αέρινο outfit που θα το ολοκληρώσεις με λαμπερά πέδιλα, το κομψό σου παλτό και ύστερα είναι βέβαιο ότι δε θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου.

At-HomeDate

Τα έχεις αναλάβει όλα εσύ και ετοιμάζεις την τέλεια βραδιά στο σπίτιγια τους δυο σας. Το μόνο που σου μένει είναι να βρεις το κατάλληλο σύνολο, εκείνο που θα σου επιτρέπει ελευθερία κινήσεων, αλλά θα έχειτις απαραίτητες δόσεις sexappeal. Για μια τέτοια περίσταση, σου προτείνουμε μιαμαύρη mini φούστα από δερματίνη,μπότες μέχρι το γόνατο και από πάνω να επιλέξεις από τα γυναικεία πλεκτά ένα fluffytop σε ένα ζωηρό ροζ χρώμα καιμια ασορτί ζακέτα. Αυτό το outfit κάνει τικ σε όλα τα κουτάκια: είναι άνετο, θηλυκόκαι σέξι!

Girls’ Night-Out

Δεν έχεις ταίρι, αλλά δεν πειράζει καθόλου,γιατί εκείνο το βράδυ έχεις κανονίσει να βγεις με τις φίλες σου, για να διασκεδάσετεμαζί.Ντύσου, λοιπόν, μετο μικρό μαύρο φόρεμά σου. Διάλεξε ένα μίνι με τιράντες που θα αφήνει ακάλυπτους τους ώμουςκαι θα αναδεικνύει τα πόδια σου,με V-neck για κολακευτικό ντεκολτέ,με κρόσια και vintage επιρροές που θα σε κάνεις να αισθάνεσαι σανπρωταγωνίστρια του παλιού Hollywoodκαι ύστερα η προσοχήόλων θα είναι στραμμένη πάνω σου.

Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου,είναι μια ωραία ευκαιρία,για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου σε αγαπημέναπρόσωπα. Ξεκίνα τώρα τις προετοιμασίες βρίσκονταςπρώτα το κατάλληλο outfit!