Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
15°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Τραγωδία στην Θράκη: Νεκρή εντοπίστηκε 28χρονη κοπέλα

Σοκαρισμένοι είναι εδώ και λίγες ώρες όλοι στο Τυχερό και την περιοχή του Σουφλίου, αφού σήμερα το πρωί βρέθηκε νεκρή στην Λευκίμη η 28χρονη κοπέλα από το Τυχερό που αγνοούνταν από το μεσημέρι της Κυριακής και άρχισε η αναζήτηση της από το απόγευμα.

Είχε πάει βόλτα με την μοτοσικλέτα της και εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρή στο βουνό της Λευκίμης, κοντά στις κεραίες της ΕΡΤ. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ αυτή την στιγμή στο σημείο βρίσκεται και ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, προκειμένου να γίνει μια πρώτη εκτίμηση για τα αίτια του θανάτου της. Φυσικά θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή.

Η κοπέλα ήταν από τους πιο δραστήριους νέους του Τυχερού και χθες το μεσημέρι έδωσε ραντεβού με τις φίλες και τους φίλους στο γήπεδο για το απόγευμα, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα της τοπικής ομάδας. Δεν εμφανίστηκε όμως ποτέ και το απόγευμα άφχισε η αναζήτηση της. ΌΛες οι έρευνες το βράδι απέβησαν άκαρπες, δεν μπορούσε να ανακοινωθεί η αναζήτηση της επειδή δεν είχε περάσει ο χρόνος που προβλέπει ο νόμος και τελικά σήμερα το πρωί εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή της Λευκίμης, όπου είχε πάει με την μοτοσικλέτα της.

Η Αστυνομία σε συνεργασία με τον ιατροδικαστή, θα εξετάσουν αν πρόκειται για τροχαίο δυστύχημα ή κάτι άλλο. Η τραγική είδηση έχει προκαλέσει τεράστιο σοκ στους συγχωριανούς της, αφού ήταν πολύ αγαπητή, δραστήρια και κοινωνική κοπέλα, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του Τυχερού και της περιοχής.

evros-news.gr