Main Menu

Ξανθιώτικο καρναβάλι: Έδωσε ζωντάνια στο Live streaming του Κέντρου Πολιτισμού ο Μιχάλης Χατζηεφραιμίδης.

Αυτό που έλειπε από το Live streaming που έκανε το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης στην παιδική καρναβαλική παρέλαση, ήρθε να το καλύψει με μεγάλη επιτυχία στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής ο Μιχάλης Χατζηεφραιμίδης.

Είναι αλήθεια ότι πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν, ότι το Live streaming που έκανε ο Δήμος Ξάνθης για την παιδική παρέλαση, ναι μεν είχε εικόνα και ήχο αλλά έλειπε η παρουσίαση, έλειπε αυτός που θα έδινε ζωντάνια αλλά και περαιτέρω πληροφορίες για το καρναβάλι της Ξάνθης σε όσους παρακολουθούσαν απο το διαδίκτυο.

Έτσι στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής ο Μιχάλης Χατζηεφραιμίδης, που έχει επιστρέψει στο ραδιόφωνο και τον ακούτε καθημερνά στον Super88 radio 2-3 το μεσημέρι, επέστρεψε απο ότι φαίνεται και στην παρουσίαση, σε κάτι που επίσης ξέρει να το κάνει καλά.

Με το δικό του ξεχωριστό τρόπο και την εμπειρία, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την μεγάλη παρέλαση του Ξανθιώτικου καρναβαλιού, για λογαριασμό του Δήμου Ξάνθης, που μεταδόθηκε απο το διαδίκτυο αποσπώντας τα θετικά σχόλια όχι μόνο τον θεατών του διαδικτύου αλλά και των ίδιων των καρναβαλιστών.