Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
17°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Πρωτότυπα δώρα για τους φίλους που μόλις μετακόμισαν!

Όταν οι φίλοι μας ή τα αδέλφια μας μετακομίζουν σε ένα νέο σπίτι υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για το πως θα διακοσμήσουν τον χώρο τους και όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε σε αυτό. Σε αυτήν την περίπτωση σκεφτόμαστε πως να συμβάλλουμε και τι δώρο να κάνουμε για το νέο τους ξεκίνημα. Συμβουλή μας είναι να κάνετε ένα πρωτότυπο δώρο που θα δώσει λάμψη και ιδιαίτερη αίσθηση στον χώρο. Ιδανικά αποφύγετε να κάνετε δώρα όπως ηλεκτρικές συσκευές ή έπιπλα και κινηθείτε σε πιο safeεπιλογές.Το δώρο που θα αγοράσετε θα πρέπει να είναι χρηστικό, πρωτότυπο και να χαρίζει χαμόγελα όταν το βλέπουν.

  • Κλειδοθήκη

Απαραίτητο για τον χώρο ενός σπιτιού είναι η κλειδοθήκη. Είναι ένα χρηστικό αντικείμενο και μπορεί να τοποθετεί δίπλα στην πόρτα ώστε να είναι όλα τα κλειδιά μαζί συγκεντρωμένα χωρίς να χάνονται. Μπορεί να κρεμαστεί και να είναι σαν έργο τέχνης δίπλα στην πόρτα ή εναλλακτικά μπορείτε να αγοράσετε ένα κουτάκι ώστε να αποθηκεύονται και άλλα είδη μαζί όπως το πορτοφόλι και οι κάρτες.

  • Stop πόρτας

Πρωτότυπα διακοσμητικά είναι και τα στοπ πόρτας καθώς προσφέρουν και αυτά χρηστικότητα με το να προστατεύουν τις πόρτες, τα πόμολα και τους τοίχους από χτυπήματα. Στην αγορά θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε διακοσμητικά με στοπ πόρτας ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο δώρο για το σπίτι των φίλων σας. Μπορείτε να αγοράσετε μια ξύλινη κατασκευή ή ένα υφασμάτινο αρκουδάκι για να κάνει τον χώρο πιο ιδιαίτερο.

  • Χαλάκι

Κι όμως το χαλάκι εισόδου είναι το τελευταίο πράγμα που αγοράζει κάποιος για τονχώρο του και είναι απαραίτητο ώστε να παραμένει καθαρός ο χώρος πριν εισέλθουν οι καλεσμένοι στο σπίτι. Ανάλογα με την προσωπικότητα των φίλων σας μπορείτε να αγοράσετε ένα χαλάκι με πρωτότυπα μηνύματα πάνω ή να παραγγείλετε κάποιο με τους αγαπημένους τους ήρωες. Θα εκτιμηθεί σίγουρα πολύ και θα είναι ένα δώρο που θα το βλέπουν καθημερινά και θα σας σκέφτονται συνέχεια.

  • Βαζάκια

Τα βάζα ή οι γλάστρες σε συνδυασμό με ένα φυτό θα δώσει μια ιδιαίτερη πινελιά στον χώρο ενώ θα τους μυήσετε στο να εμπλουτίσουν το σπίτι τους με χρώμα και λουλούδια. Ανάλογα με το στιλ του που έχουν διαμορφώσει μπορείτε να επιλέξτε πρωτότυπα βάζα, είτε κομψά είτε περισσότερο funnyώστε να δώσουν μια άλλη αίσθηση στο σπίτι τους.

  • Κάδρο

Τον πρώτο καιρό οι φίλοι μας δεν κρεμάνε κάτι στους τοίχους, επιλέγουν να τους κρατήσουν άδειους με αποτέλεσμα ο χώρος να φαίνεται άδειος. Ένα έξυπνο posterμε σκέψεις που τους χαρακτηρίζουν ή κάποιο αγαπημένο συγκρότημα είναι μια ιδιαίτερη επιλογή για κρεμάσουν στον στοίχο τους. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα ξύλινο κάδρο στα χρώματα των επίπλων ώστε να ταιριάζει απόλυτα στον χώρο.

  • Ξύλινα/Πήλινα διακοσμητικά

Τον τελευταίο καιρό η τάση στα σπίτια είναι επηρεασμένη απόaesthetic ή bohostyleμε παλ χρωματισμούς και ψάθινα χαλάκια.Σε αυτούς τους τύπους διακόσμησης κυριαρχεί το ξύλο,αν και τα  ξύλινα διακοσμητικά είναι η κατάλληλη επιλογή δώρου για κάθε στιλ σπιτιού. Μπορείτε να επιλέξετε διακοσμητικά κατασκευασμένα από υλικά της φύσης όπως το ξύλο και η πέτρα και να αγοράσετε ξύλινα σουβέρ και κορνίζες, πήλινα σταχτοδοχεία και κουπάκια για το τραπεζάκι του σαλονιού.

Όποιο δώρο και να επιλέξετε τελικά, φροντίστε να βρείτε κάτι μοναδικό που θα χαροποιήσει τους αγαπημένους σας. Με μια ιδιαίτερη κάρτα ευχών δωρίστε το αντικείμενο που αγοράσατε και σίγουρα θα χαρίσετε πολλά χαμόγελα.