Main Menu

ΟΕΒΕ Ξάνθης: Εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Εξαγωγές & Διεθνές Εμπόριο»

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Εξαγωγές & Διεθνές Εμπόριο», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 07 Μαρτίου 2023 στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι», στη διεύθυνση Ελ. Βενιζέλου 17, Ξάνθη και ώρα 16:30-18:00.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου «Ενίσχυση της επιχειρηματικής στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω της δημιουργίας κινητών εκθέσεων (Mobile Fairs) και καινοτόμων υπηρεσιών στη διασυνοριακή περιοχή, με ακρωνύμιο “FAIR FOR ALL”, του διασυνοριακού προγράμματος INTERREG V-A «ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2014-2020».

Το έργο “FAIR FOR ALL” επιδιώκει την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε εκθέσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, συναντήσεις B2B και λοιπές εκδηλώσεις. Οι στόχοι του έργου συνάδουν πλήρως με τους σκοπούς και τους στόχους του προγράμματος INTERREG V-A «ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2014-2020» για την περαιτέρω βελτίωση και ενδυνάμωση της διασυνοριακής συνεργασίας, καθώς και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, μέσω της τόνωσης της επιχειρηματικής δραστηριότητας και της βελτίωσης της ικανότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων να διευρύνουν τις δραστηριότητές τους πέρα από τις τοπικές αγορές.

Οι γνώσεις διεθνούς εμπορίου και εξαγωγών είναι πλέον απαραίτητο εφόδιο για την ανάπτυξη μιας εταιρείας. Στο σεμινάριο αυτό  οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν θα αποκτήσουν όλες τις βασικές γνώσεις και τις δεξιότητες που αφορούν την εξωστρέφεια τους, μέσω των εξαγωγών των προϊόντων τους.

Είτε δραστηριοποιείστε ήδη στις εξαγωγές, είτε θέλετε να ενεργοποιήσετε αυτόν τον τομέα και δεν γνωρίζετε πώς να ξεκινήσετε, η παρακολούθηση αυτού του σεμιναρίου θα σας δώσει την ικανότητα να το κάνετε. Η συμμετοχή στο εκπαιδευτικό σεμινάριο είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου oevexan@ath.forthnet.gr ή στο τηλέφωνο 2541022776.

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος ΟΕΒΕ Ξάνθης

Μαρία Τσιακίρογλου