Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
17°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Θες να κάνεις ονειρεμένες διακοπές στην Σαντορίνη; Αυτά είναι μερικά ταξιδιωτικά tips που θα χρειαστείς.

Είμαστε στην αρχή του καλοκαιριού και η θάλασσα έχει αρχίσει να ζεσταίνεται, οι πρώτες ορδές τουριστών ξεχύνονται στο νησί. Μέσα στις λίγες μέρες που θα έχετε στην διάθεση σας, θα απολαύσετε την εκπληκτική ομορφιά της Σαντορίνης, τον καλό ζεστό καιρό,όλα τα αξιοθέατα μεmini κρουαζιέρες,όπως και το φημισμένο ηλιοβασίλεμα.

HΟία, είναι στολίδι της Σαντορίνης. Είναι σανμίακαρτποστάλ γεμάτημε ασβεστωμένα υπόσκαφα σπίτια που δημιουργούν ένα υπέροχο τοπίο, με τον ήλιο να λάμπει στη λευκή τους επιφάνεια. Διαθέτει όμορφα κυκλαδίτικα στοιχεία, όπως λιθόστρωτα δρομάκια,  διάσπαρτες βουκαμβίλιεςκαι πλήθος πολύχρωμα σπιτάκια στην άκρη του γκρεμού. Η Οία είναι ένα ιδανικό μέρος για εξερεύνηση με τα πόδια. Πάρτε έναν χάρτη και χαθείτε στον πλακόστρωτο λαβύρινθο των σοκακιών,για να οδηγηθείτε σε ειδυλλιακά μέρη.

Το γραφικό Αμμούδι

Εκτός από την όμορφη Οία, μπορείτε να  επισκεφθείτε το γραφικό Αμμούδι,από ξηρά ή θάλασσα με ενοικίαση σκάφους, όπου μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακά θαλασσινά σε ένα από τα εστιατόρια αργά το απόγευμα. Λάβετε υπόψη ότι βρίσκεται κάτω από τα βράχια της Καλντέρας και προσφέρει ένα φανταστικό σημείο για κολύμπι, ιδανικό για ταξιδιώτες που θέλουν να ξεφύγουν από τον τουριστικό συνωστισμό.

Πώς να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας στην Οία

Στην Οία θα βρείτε πολλά πολιτιστικά αξιοθέατα, όπως το Ενετικό φρούριο και το Ναυτικό Μουσείο. Επίσης, εκεί βρίσκεται και η επιβλητική εκκλησία με τον μπλε τρούλο που πιθανότατα έχετε δει σε πολλές καρποστάλ η στο διαδίκτυο. Για να αποφύγετε την πολυκοσμία, φροντίστε να επισκεφθείτε την Οία, νωρίς το πρωί ή απόγευμα.

Το ηφαιστειακό έδαφος της Σαντορίνης

Η ηφαιστειακή γη, δίνει μια μοναδική γεύση και άρωμα στα κρασιά της Σαντορίνης που παράγονται στο νησί. Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε μερικά κρασιά όσο βρίσκεστε στη Σαντορίνη και ειδικά κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος, μια εμπειρία που θα ικανοποιήσει όλες σας τις αισθήσεις. Το Vinsantoείναι το τοπικό κρασί της Σαντορίνης, με μοναδική γεύση, χάρη στο ξεχωριστό ηφαιστειακό έδαφος του νησιού και δεν μπορεί κανείς να το βρει σε άλλα μέρη του κόσμου. Για μια εξατομικευμένη περιήγηση γευσιγνωσίας κρασιού, επισκεφτείτε τα βραβευμένα οινοποιεία και δοκιμάστε αυθεντικές ποικιλίες κρασιού σε συνδυασμό με άλλες τοπικές λιχουδιές της Σαντορίνης.

Κρουαζιέρα στην Καλντέρα στη Σαντορίνη

Στο νησί θα βρείτε πολλές υπηρεσίες «santoriniboatrentalhttps://santoriniboatrental.gr/». Η εξερεύνηση της λιμνοθάλασσας στην Καλντέρα της Σαντορίνης είναι μια ασύγκριτη εμπειρία που δεν μπορείτε να χάσετε. Μόλις επιβιβαστείτε στο σκάφος, θα αντιληφθείτε την απαράμιλλη ηφαιστειακή ομορφιά της Σαντορίνης και φυσικά τα λευκά χωριά που σκαρφαλώνουν στους βράχους. Νιώστε το αεράκι του Αιγαίου στο πρόσωπό σας και αναπνεύστε τον αλμυρό αέρα που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γαλήνης και άνεσης. Πλέοντας στην Καλντέρα  θα έχετε την ευκαιρία να τραβήξετε εκπληκτικές φωτογραφίες. Η αίσθηση της ελευθερίας σε συνδυασμό με την ηρεμία της θάλασσας δεν περιγράφεται, εκτός μόνο αν την ζήσεις από κοντά.

Η κρουαζιέρα είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλά σημεία ενδιαφέροντος, να θαυμάσετε αξιοθέατα από μια διαφορετική οπτική γωνία, όπως ο φάρος του Ακρωτηρίου, τις οι ιαματικές πηγές, την κόκκινη και την λευκή παραλία, το παλιό λιμάνι των Φηρών. Απολαύστε ένα γεύμα μπάρμπεκιου ελληνικού στιλ εν πλω ενώ θαυμάζετε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, προσθέτοντας μια αίσθηση πολυτέλειας στο ταξίδι σας.

Χρήσιμες Συμβουλή για την κρουαζιέρα:

Αναζητώντας για santoriniboatrental, κλείστε μια κρουαζιέρα που να περιλαμβάνει στάσεις σε σημεία καταδύσεων και να είστε σίγουροι ότι τα παιδιά σας θα το λατρέψουν.Εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε τη Σαντορίνη κατά τη διάρκεια της υψηλής τουριστικής περιόδου, κλείστε μια πολυτελή κρουαζιέρα στην Καλντέρα της Σαντορίνης πριν φτάσετε στο νησί, καθώς ενδέχεται τα δρομολόγια και τα σκάφη να έχουν εξαντληθεί, πριν καλάκαλά φτάσετε στο νησί.