Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
17°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για το απόλυτο balayage!

Αν έχει φτάσει η στιγμή που θέλεις να ανανεώσεις το lookτων μαλλιών σου και ψάχνεις το απόλυτο hairstyling ήρθε η ώρα να μάθεις τα πάντα για το balayage.Η τεχνική τουbalayageπροέρχεται από την Γαλλία, σε ελεύθερη απόδοση σημαίνει ‘’περνάω από πάνω’’ και ουσιαστικά πρόκειται για μια διαδικασία που χρωματίζει με ιδιαίτερο τρόπο τα μαλλιά. Είναι αυτή η τεχνική βαφής μαλλιών που έχει ενθουσιάσει και κερδίσει όλες τις γυναίκες. Τόσο στην εγχώρια showbizόπως και στο εξωτερικό όλο και περισσότερες είναι οι πρωταγωνίστριες που επιλέγουν αυτήν τη νέα τάση στα μαλλιά τους.

Που να απευθυνθείς!

Για να πετύχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα και να αποκτήσεις ένα υπέροχο lookθα πρέπει να απευθυνθείς σε εξειδικευμένουςhaircolorists. Σε αντίθεση με τις απλές βαφέςπου μπορείς να κάνεις μόνη σου, η τεχνική του balayage είναι πολύ ιδιαίτερη και θα πρέπει να επισκεφθείςένα κομμωτήριο που να εξειδικεύεται σε αυτόν τον τύπο τεχνικής. Πρόκειται για μια διαδικασία που απαιτεί αρκετό χρόνο, διαφορετικές βαφές και διορθώσεις για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με τις ανταύγειες δεν χρειάζεται η χρήση του αλουμινόχαρτου αλλά ακολουθείται μια πιο ελεύθερη διαδικασία με τη χρήση πινέλου.

Γιατί να επιλέξεις αυτήν την τεχνική;

Tobalayageείναιτοαπόλυτοhairstylingtrendκαιμε την κατάλληλη προσέγγιση δίνει απίθανο lookστα μαλλιά. Είναι η μέθοδος που δίνει το απόλυτο στιλ ανανέωσης και κομψότητας. Ως τεχνική μπορεί να εφαρμοστεί όχι μόνο στα μακριά μαλλιά αλλά και σε κοντά κουρέματα. Επίσης,καθώς η εφαρμογή της τεχνικής δεν ξεκινάει από τη ρίζα, αφήνει τα μαλλιά να ‘’ξεκουραστούν’’. Επιπλέον, μπορείς να κρατήσεις για αρκετό καιρό αυτό το στιλ και να μην το ανανεώνεις τόσο συχνά όσο τη βαφή. Εμπιστεύσου τον κομμωτή σου και επαγγελματικά προϊόντα για να πετύχεις το απόλυτο look. Ανάλογα με το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών σου, ο κομμωτής θα βάλει το κατάλληλο χρώμα ώστε να πετύχει το απόλυτο hairlook.

Πως θα διατηρήσεις το αποτέλεσμα!

Για να διατηρηθεί το νέο στιλ στα μαλλιά σου πρέπει να φροντίζεις να χρησιμοποιείς τα κατάλληλα προϊόντα και να κάνεις υπέροχα χτενίσματα. Προμηθεύσου σαμπουάν και μάσκες μαλλιών κατάλληλα για το χρώμα που επέλεξες και φρόντισε να τα λούζεις συχνά για να διατηρείται το χρώμα. Να βάζεις συχνά στις άκρες των μαλλιών σου λαδάκια ή μετάξι για να δυναμώνεις τα μαλλιά και να έχεις υπέροχο αποτέλεσμα που θα διαρκεί για μέρες. Επέλεξε επίσης επαγγελματικά προϊόντα για να στεγνώνεις τα μαλλιά σου όπως το Parlux πιστολάκι και βούρτσες κατάλληλες για υπέροχες μπούκλες.

Ενίσχυσε το στιλ σου και χρησιμοποίησε αξεσουάρ για τα μαλλιά για να είσαι πάντα λαμπερή. Μπορείς να φοράς ιδιαίτερες κορδέλες στα μαλλιά και scrunciesγια ένα υπέροχο lookκαισίγουρα θα μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα..