Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
18°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Καρέκλες καφετέριας & εστίασης: άνεση ή στυλ;

Το γνωρίζατε ότι καρέκλες καφετέριας, μπαρ, και εστίασης σχετίζονται άμεσα με τα έσοδα σας;

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βγαίνεις έξω για ένα υπέροχο γεύμα ή ποτό με τα αγαπημένα σου πρόσωπα στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας. Αλλά όταν έρχεται η στιγμή να επιλέξεις το που θα πας έχεις διάφορα πράγματα κατά νου.

Πολλοί θα υποστήριζαν ότι κατά την αναζήτηση τους για το που να περάσουν ευχάριστα τον χρόνο τους, δίνουν μεγάλη βάση όχι μόνο στο φαγητό και την εξυπηρέτηση, αλλά και στη…διακόσμηση.

Είτε το συνειδητοποιούμε είτε όχι,οι καρέκλες στις οποίες κάθονται οι πελάτες μας καθ’ όλη τη διάρκεια της γευστικής τους εμπειρίας παίζουν μεγάλο ρόλο στο πόσο άνετα νιώθουν,στο πόση ώρα θα παραμείνουν στην επιχείρηση μας, καθώς και για το εάν θα μας ξανά προτιμήσουν. Επομένως, η επιλογή των σωστών καρεκλών είναι θεμελιώδους σημασίας για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης.

Τώρα που αναλύσαμε συνοπτικά τους λόγους για τους οποίους οι καρέκλες έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην επιχείρηση σας, πάμε να δούμε τι πρέπει να έχουμε κατά νου για να διαλέξουμε τις καρέκλες καφετέριας και εστίασης που με την πάροδο του χρόνου θα μας αποφέρουν μεγαλύτερα έσοδα.

– Υπολογίστε τον μέσο όρο των πελατών που θα υποδέχεστε σε μια μέρα.

Ένας από τους πιο κρίσιμους παράγοντες που πρέπει να έχετε υπόψη σας κατά την επιλογή της κατάλληλης καρέκλας για την επιχείρηση σας, είναι η διαρρύθμιση του χώρου σας, και συγκεκριμένα η χωρητικότητα του. Εάν γνωρίζετε ότι η επιχείρηση σας δεν διαθέτει αρκετό ελεύθερο χώρο, αλλά αναμένεται να έχει μεγάλη επισκεψιμότητα, τότε σας προτείνουμε να αποφύγετε να αγοράσετε καρέκλες με μπράτσα, καθώς έχουν μεγαλύτερο όγκο.

Κάτι ακόμα που πρέπει να έχετε κατά νου, είναι το υλικό της καρέκλας που θα επιλέξετε. Όσο περισσότεροι πελάτες θα χρησιμοποιούν τα καθίσματα σε καθημερινή βάση, τόσο πιο ανθεκτικό πρέπει να είναι το υλικό τους, για να μη φθείρονται.

Οι επιχειρήσεις με εξαιρετικά μεγάλη επισκεψιμότητα προτείνεται να επενδύσουν σε ύφασμα καλής ποιότητας,όπως είναι το δέρμα και το ψεύτικο δέρμα, επειδή αποτελούν κομψές και μακράς διαρκείας επιλογές. Επιπλέον μια λύση είναι και τα καθίσματα με ξύλινα, μεταλλικά ή πλαστικά τοπ, ώστε να μην χρειάζεται να αντικαθίστανται τόσο συχνά. Ιδιαίτερα οι συνθετικές επιλογές όπως το βινύλιο,που είναι άνετες αλλά και αδιάβροχες.  Μη ξεχνάτε ότι θέλετε καρέκλες σας να διατηρούνται καθαρές και θα καθαρίζονται εύκολα.

Από την άλλη πλευρά, αν γνωρίζετε ότι θα έχετε πολύ λιγότερους καλεσμένους, τότε ίσως είναι καλύτερο το να εστιάσετε περισσότερο στην άνεση και στην κομψότητα.

– Σκεφτείτε την ατμόσφαιρα και την αισθητική της επιχείρησης σας.

Ποια είναι η προσωπικότητα της εταιρείας σας; Είναι ο χώρος στον οποίο ο πελάτης θα έρθει να χαλαρώσει και νιώθει σαν στο σπίτι; Τότε θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι οι καρέκλες της καφετέριας σας είναι άνετες, φτιαγμένες από μαλακό ύφασμα. Είναι το μέρος όπου οι επισκέπτες θα έρθουν για μια επίσημη βραδινή έξοδο; Τότε μπορείτε να επενδύσετε σε σύγχρονες και μοντέρνες καρέκλες, ή σε πιο κλασικές πολυτελείς επιλογές που θα απογειώνουν την ατμόσφαιρα και εσωτερική διακόσμηση σας.

  • Προϋπολογισμός

Είναι απολύτως εφικτό το να αποκτήσετε όμορφα μοντέρνα και εμβληματικά έπιπλα που φαίνονται υψηλής ποιότητας, ενώ παράλληλα εξοικονομείτε τα χρήματα σας. Στην αγορά υπάρχει πληθώρα επιλογών για πιο προσιτέςκαρέκλες που δεν θα χαλάσουν την αισθητική της επιχείρησης σας.

Στη Mexil διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από καρέκλες καφετέριας και εστίασης σε οικονομικές τιμές. Προσθέστε μια πινελιά κύρους στην επιχείρηση σας, εξερευνήστε τις συλλογές μας και εμπνευστείτε.