Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Τι θα χρειαστείς για το φοιτητικό σπίτι σου!

Όταν ξεκινάς τις σπουδές σου σε μια νέα πόλη, ο ενθουσιασμός αυτής της νέας συνθήκης και του νέου σπιτιού είναι τεράστιος. Αν έφτασε επιτέλους η στιγμή που περιμένεις από μικρό παιδί και ψάχνεις να βρεις το σπίτι που θα σε φιλοξενήσει για τα επόμενα φοιτητικά χρόνια, διακόσμησέ το με το δικό σου στιλ. Δημιούργησε μια λίστα με τα πράγματα που θα χρειαστεί να αγοράσεις και με τα πράγματα που θα πάρεις μαζί σου από το δωμάτιο σου. Τα περισσότερα φοιτητικά σπίτια συνήθως δεν διαθέτουν έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές οπότε θα χρειαστεί να αγοράσεις καινούργια.

Έπιπλα για το σαλόνι
Το σαλόνι είναι ο χώρος που θα περνάς το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Σε αυτό το δωμάτιο του σπιτιού θα βρίσκεσαι με τους φίλους σου και θα περνάς πολλές στιγμές και ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Ιδανικά επέλεξε έναν άνετο και μεγάλο καναπέ που θα μπορεί να μετατραπεί σε κρεβάτι για να φιλοξενείς τους φίλους σου και την οικογένεια σου όταν θα σε επισκέπτονται. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα μεγάλο τραπεζάκι για να μπορείτε να τρώτε άνετα και να παίζετε επιτραπέζια. Συνήθως σε αυτό τον χώρο θα πρέπει να προσθέσεις τα έπιπλα γραφείου https://www.theodoridi.com/ και βιβλιοθήκες για τα συγγράμματα που θα λάβεις από την σχολή σου.

Έπιπλα για το δωμάτιο
Το υπνοδωμάτιο είναι ο πιο σημαντικός χώρος του σπιτιού και θα πρέπει να είναι πρακτικός και όμορφα διακοσμημένος. Ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο του σπιτιού σου, επέλεξε ένα μεγάλο κρεβάτι, ιδανικά διπλό και ένα καλό στρώμα για να μπορεί να σε φιλοξενήσει άνετα όλα τα χρόνια της φοίτησης σου. Με ένα μικρό κομοδίνο και συρταριέρες https://www.theodoridi.com/epipla-grafeiou/apothikeusi/sirtarieres/για μεγάλο αποθηκευτικό χώρο θα δημιουργήσεις έναν υπέροχο χώρο.

Διακοσμητικά για το σπίτι
Μετά τα έπιπλα, θα χρειαστεί να βάλεις μικρές πινελιές στον χώρο για να τον κάνεις πιο ιδιαίτερο και να έχει το προσωπικό σου στιλ. Επέλεξε τα φωτιστικά οροφής και τα φωτιστικά εσωτερικού χώρου να είναι ομοιόμορφα και να δίνουν ωραία αισθητική στο χώρο. Πρόσθεσε κουρτίνες, ριχτάρια και χαλιά σε ουδέτερα χρώματα για να ταιριάζουν με τα έπιπλα και με το χρώμα που επέλεξες να βάψεις τους τοίχους σου. Ακόμη, μπορείς να προσθέσεις κάδρα, πίνακες και βάζα με λουλούδια και μικρά διακοσμητικά για να γίνει πιο ιδιαίτερος ο χώρος.

Τα απαραίτητα για την κουζίνα
Οι ηλεκτρικές συσκευές για την κουζίνα και τα κουζινικά είναι απαραίτητα για το νέο σου σπίτι. Επέλεξε τις ηλεκτρικές συσκευές ανάλογα με τις ελλείψεις και τις ανάγκες του χώρου και αγόρασε αυτά που θα χρειαστείς στην καθημερινότητα. Ένα σετ με πιάτα και ποτήρια, μαχαιροπήρουνα, πετσέτες για την κουζίνα και κατσαρόλες είναι αυτά που θα χρειαστείς τον πρώτο καιρό.

Δημιούργησε ένα υπέροχο σπίτι που θα σε φιλοξενήσει τα επόμενα χρόνια. Επέλεξε τα έπιπλα σου και πρόσθεσε μικρές πινελιές που χαρακτηρίζουν το στιλ σου. Ζήσε μοναδικά χρόνια σε ένα σπίτι που θα έχει διακοσμηθεί υπέροχα.