Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
18°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Δολοφονία στο Δροσερό Ξάνθης: Τον πυροβόλησε 5 φορές γιατί χάλασε ο γάμος και ανέβασε video στο ΤΙΚ ΤΟΚ για να εξηγήσει τους λόγους.

Σοκ προκαλούν οι νέες πληροφορίες για τον άγρια δολοφονία 46χρονου στο Δροσερό Ξάνθης.

Το έγκλημα διαπράχθηκε, όπως ισχυρίστηκε ο 37χρονος δράστης που παραδόθηκε στην Αστυνομία,  επειδή «χάλασε» ο γάμος των παιδιών μεταξύ των δύο οικογενειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ,  ο 37χρονος μαζί με τους δύο γιους του και τον γαμπρό του εισέβαλαν στο σπίτι του 46χρονου σε οικισμό Ρομά και έσπασαν την πόρτα του δωματίου, όπου κοιμόταν. Μαζί του στο δωμάτιο ήταν η σύζυγός του, ο γιος του και τα τέσσερα ανήλικα εγγόνια του. Ο δράστης τον πυροβόλησε 5 φορές στην θωρακική-κοιλιακή χώρα και στην πλάτη. Στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης από τον γιο του σε κρίσιμη κατάσταση και αμέσως μπήκε στο χειρουργείο. Οι γιατροί παρά τις προσπάθειες τους δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή.

Λίγο πριν παραδοθεί στην Αστυνομία ο δράστης ανέβασε βίντεο στο TikTok. Στο βίντεο αρχικά φαίνεται να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα, ενώ στη συνέχεια αποτυπώνεται η στιγμή κατά την οποία προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Mαζί συνελήφθη και ο ένας από τους δύο γιους του για εμπλοκή στο συμβάν, ενώ αναζητείται ο άλλος γιος και ο γαμπρός του, για συνέργεια

Να σημειωθεί ότι καθ’ ομολογία δράστης είχε συλληφθεί και πριν από περίπου δύο μήνες. Στην κατοχή του είχαν βρεθεί ναρκωτικά,  δυο πιστόλια καθώς και τρεις χειροβομβίδες.

 

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram