Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Προετοιμαστείτε για τον ερχομού του μωρού σας!

Ο ερχομός ενός μωρού είναι μια ευχάριστη έκπληξη για όλους. Για τους νέους γονείς είναι μια καινούρια συνθήκη που περιμένουν με ανυπομονησία. Το άγχος μεγαλώνει καθώς βρίσκεστε κοντά στις τελευταίες μέρες οπότε φροντίστε να έχετε κάνει ήδη τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να απολαύσετε την άφιξη του.

Παιδικό δωμάτιο:

Το παιδικό δωμάτιο και τα έπιπλα θα πρέπει να τα έχετε τακτοποιήσει κατά τον 7ο μήνα της κύησης ώστε να είναι όλα έτοιμα για να υποδεχθείτε το μωράκι σας. Το δωμάτιο θα πρέπει να έχει ήδη βαφτεί (ή ανακαινιστεί), να έχετε κολλήσει τα αυτοκόλλητα και να έχετε βάλει τα ράφια ή κάδρα. Στο βρεφικό δωμάτιο, τα έπιπλα θα πρέπει να τα τακτοποιήσετε με τέτοιον τρόπο ώστε να σας βολεύουν στην καθημερινότητα σας και στις ανάγκες που θα προκύψουν. Αφού πληροφορηθείτε από τον γιατρό για την πιθανή ημερομηνία του τοκετού μπορείτε να ξεκινήσετε να τακτοποιείτε τις τελευταίες ημέρες τα σεντονάκια και τις κουβερτούλες του μωρού στην κούνια. Για το δωμάτιο του μωρού επιλέξτε να το καθαρίζετε με ήπια προϊόντα, φιλικά προς τα βρέφη για να μην δημιουργηθούν αλλεργικές αντιδράσεις και ερεθισμοί. Αποφύγετε τα χημικά καθαριστικά σε χώρους που θα περνάτε πολύ χρόνο με το μωράκι σας όπως το δωμάτιο και το μπάνιο.

Βρεφικά ρουχαλάκια:

Hπιο όμορφη διαδικασία είναι να αγοράσεις τα πράγματα του μωρού. Βρεφικά ρουχαλάκια, σαλιάρες, πανάκια είναι η αγαπημένη βόλτα για ψώνια κάθε μέλλουσας μανούλας. Φροντίστε στην αγορά σας να είσαστε προσεχτικοί με τα βρεφικά ρουχαλάκια και να αγοράσετε αρκετά κορμάκια και πανάκια που θα ανανεώνετε συνεχώς μέσα στη μέρα. Με βάση την εποχή που διανύετε κάντε και τις αντίστοιχες αγορές για να έχετε ποικιλία σε σχέδια και ρουχαλάκια όταν θα γεννηθεί το μωράκι σας. Μην κάνετε υπερβολικές αγορές γιατί τα μωράκια αναπτύσσονται πολύ γρήγορα και θα χρειαστεί να αγοράζετε συχνά ρουχαλάκια κατάλληλα για την ηλικία τους. Τα ρουχαλάκια των μωρών θα πρέπει να τα πλένετε ξεχωριστά με απορρυπαντικά για βρέφη https://www.eurekababy.gr/eureka-new-born/τα οποία είναι υποαλλεργικά και δεν προκαλούν ερεθισμούς στο δερματάκι του μωρού σας. Αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να την τηρείτε σίγουρα τα 3 με 4 πρώτα έτη του μωρού.

Το μωράκι σας αξίζει ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα, χάδια και πολλές αγκαλιές. Προετοιμάστε έναν υπέροχο, φιλόξενο, καθαρό χώρο για το μωρό σας και ετοιμαστείτε για αυτό το υπέροχο ταξίδι που ξεκινάει. Φροντίστε τα ρουχαλάκια, τα βρεφικά παιχνίδια και τον χώρο του να τον διατηρείτε καθαρό για να βρίσκεται το μωράκι σας σε ένα ασφαλές περιβάλλον.