Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
18°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Μάθε πως θα βρεις την πιο οικονομική προσφορά σε ρεύμα για σένα και την επιχείρησή σου

Άκουσε καλά πριν αρχίσεις να σκέφτεσαι επιπόλαια! Πρέπει γρήγορα να αλλάξεις πάροχο και να φύγεις από τον παλιό σταματώντας έτσι να πετάς άδικα τα χρήματά σου έξω από το παράθυρο χωρίς λόγο. Το μηνιαίο κόστος είναι πολύ υψηλό και δεν έχεις την πολυτέλεια να συνεχίσεις να πληρώνεις. Είναι καιρός να μάθεις να ελέγχεις την κατανάλωση του ρεύματος μόνος σου χωρίς αυταπάτες και υπαινιγμούς. Εδώ θα κάνεις την αρχή https://fthinorevma.gr/paroxoi-revmatos/

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βρείτε έναν νέο πάροχο είναι να  συγκρίνεις τιμές και προγράμματα από διαφορετικές εταιρείες. Πλέον η ενέργεια έχει απελευθερωθεί  και Όλοι κοιτάνε στις αγορές για να βρούνε φθηνότερη ενέργεια, πράγμα που σημαίνει ότι έχεις τη δύναμη να επιλέξεις τον δικό σου πάροχο ρεύματος η φυσικού αερίου. Επωφελήσου από αυτό κάνοντας την έρευνά σου προκειμένου να βρεις τον πάροχο που προσφέρει τις καλύτερες τιμές σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Μπορείς να συγκρίνετε τιμές και προγράμματα στο διαδίκτυο, να ελέγξεις τις κριτικές πελατών και να ζητήσεις συστάσεις από φίλους και συγγενείς. Επιπλέον, μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποια εταιρία που δραστηριοποιείται στην έρευνα των τιμολογίων ρεύματος, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές σας και να δείτε εάν κάποιοι πάροχοι προσφέρουν ειδικές προσφορές. Πιστεύουμε ότι εδώ θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι γρήγορα και εύκολα https://fthinorevma.gr/prosfores/

Ένας άλλος τρόπος για να εξοικονομήσεις  χρήματα απο τον λογαριασμό ρεύματος είναι να κοιτάξεις να βρεις ενανπάροχο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπως η ηλιακή η αιολική και  η υδροηλεκτρική,  είναι φιλικές προς το περιβάλλον και δύσκολα εξαντλούνται.  Επίσης δεν υπάρχουν λείπει και δεν μου δίνουν τη θάλασσα και τη στεριά. Πολλές εταιρείες που βασίζονται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας προκειμένου να παράγουν ηλεκτρισμό έχουν ανταγωνιστικά πακέτα τιμών και είναι αρκετά δελεαστικές σε αυτό που προσφέρουν. Έπειτα έχουμε και τη συνείδησή μας ήσυχη, όταν έχουμε υπογράψει συμβόλαιο μία τέτοια εταιρεία γιατί ξέρουμε ότι συμβάλλουμε και εμείς με αυτό τον τρόπο στην προστασία του περιβάλλοντος.

Εκτός από την αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε σε ενεργειακό επίπεδο, προκειμένου να βελτιώσουμε την κατάσταση ενεργειακής κατανάλωσης στο σπίτι στην επιχείρηση μας. Μπορούμε να αναβαθμίσουμε τις δικές μας συσκευές σε ποιο ενεργειακά αποδοτικές. Να μετατρέψουμε το ηλεκτρικό σχέδιο του σπιτιού, προσθέτοντας αυτοματισμούς και διακόπτες που μπορούμε να τις χειριστούμε απομακρυσμένα, ακόμα και όταν είμαστε έξω από το σπίτι. Μπορεί οι αλλαγές αυτές να είναι δαπανηρές αλλά μακροπρόθεσμα θα δούμε ότι η μείωση στην κατανάλωση ενέργειας είναι εφικτή και ανταποδοτική.

Πέρα από τις  ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού, Ίσως θα πρέπει να σκεφτούμε να αναβαθμίσουμε τα παλιά παράθυρα που διώχνουν έξω τη θέρμανση και το ψύχος. Πολλές φορές το κτίριο που κατοικούμε μπορεί να χρειάζεται ενεργειακή αναβάθμιση με μία θερμοπρόσοψη που θα μας προστατέψει από απώλειες Θέρμανσης και ψύξης.

Αν θέλουμε να κάνουμε το σπίτι μας ακόμα πιο ενεργειακά αποδοτικό,  μπορούμε να βάλουμε στο πλάνο την τοποθέτηση ηλιακών συλλεκτών,  και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών. Σήμερα ακόμα και η θέρμανση ενός σπιτιού μπορεί να συνδεθεί με έναν ηλιακό συλλέκτη και να έχουμε θέρμανση όταν ο ήλιος είναι έξω και δεν καλύπτεται από τα σύννεφα. Ενώ το αρχικό κόστος εγκατάστασης ηλιακών συλλεκτών μπορεί να είναι υψηλό, η μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση στους λογαριασμούς ενέργειας μπορεί να είναι σημαντική. Επιδοτήσεις για τέτοιες εγκαταστάσεις τρέχουμε συνέχεια. Κάνοντας μία σχετική έρευνα θα βρούμε την κατάλληλη επιδότηση για τις δικές μας ανάγκες και μετατροπές που θέλουμε να κάνουμε.

Μην ξεχνάτε ότι με πολύ απλές αλλαγές, αν δεν θέλουμε να ξοδέψουμε αρκετά χρήματα, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στην πάροδο του χρόνου.