Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
19°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου με αυτά τα ρούχα!

Αν έφτασε η σεζόν που θέλεις να οργανώσεις την ανδρική σου ντουλάπα και να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου αυτά τα ρούχα δεν θα πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου. Η περίοδος της άνοιξης και του φθινοπώρου είναι οι κατάλληλες για προετοιμάσεις τα ρούχα της σεζόν και να ανακαλύψεις ρούχα που δεν τα θυμάσαιπια και είναι ιδανικά για την καθημερινή σου εμφάνιση ή τη βραδινή σου έξοδο. Τα ρούχα που φοράς στο γραφείο όπως τα πουκάμισα ανδρικά https://nonameathens.com/shirts/, τα σακάκια και τα παντελόνια θα πρέπει να υπάρχουν σε ένα ξεχωριστό σημείο της ντουλάπας σου για να μπορείς να τα βρίσκεις εύκολα όλο τον χρόνο.

  • Πολύχρωμα μπλουζάκια για όλες τις περιστάσεις

Για να έχεις πολλές επιλογές στην καθημερινότητά σου με τα tshirtsεπέλεξε να αγοράσεις μπλούζες ανδρικές https://nonameathens.com/t-shirts/ σε διάφορα χρώματα. Οι μπλούζες θα πρέπει να ανανεώνονται συχνά και να έχεις πολλές επιλογές για να βάλεις τόσο στη βόλτα σου όσο και στη δουλειά.

  • Παντελόνια και τζιν

Τα υφασμάτινα παντελόνια είναι σίγουρα ένα musthaveκομμάτι που θα πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα σου. Είναι η ιδανική επιλογή για να φοράς στη δουλειά σου αλλά και στη βραδινή σου βόλτα. Επίσης επέλεξε ανοιχτόχρωμα και σκουρόχρωμα τζινάκια για να έχεις επιλογές στον πρωϊνό καφέ και στη βόλτα σου.

  • Φούτερ και ζακέτες

Οι ανδρικές ζακέτες μπορούν να φορεθούν όλο τον χρόνο. Ανάλογα με την ποιότητα του υφάσματος και την εποχή μπορείς να τις βρεις είτε με επένδυση είτε με απλό λινό ύφασμα για να τις φοράς όλο τον χρόνο. Τα φουτεράκια μπορείς να τα συνδυάσεις με τις φόρμες σου ή τα τζινάκια σου και να τα φορέσεις με ένα δερμάτινο jacket.

  • Φόρμες γυμναστικής

Οι φόρμες και τα μπλουζάκια γυμναστικής είναι απαραίτητα για το γυμναστήριο και τους χαλαρούς περιπάτους στη φύση. Επένδυσε σε ένα καλό ζευγάρι φόρμες για να μπορείς να τις φοράς τόσο στις αθλητικές δραστηριότητες αλλά και για να απολαμβάνεις την άνεση του σπιτιού σου με χαλαρά ρούχα.

  • Παπούτσια και αθλητικά

Στα παπούτσια θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στις αγορές σου. Για το γραφείο και τη δουλειά επέλεξε παπούτσια με ανατομικό πάτο για να είσαι άνετος όλη την ημέρα. Φρόντισε αυτά να τα αποθηκεύεις ξεχωριστά σε ειδικές θήκες για να είναι τακτοποιημένα καταλλήλως. Για την γυμναστική και τους περιπάτους μπορείς να έχεις ένα καλό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια με άνετο πάτο ώστε να απορροφάει τους κραδασμούς όταν αθλείσαι ή τρέχεις.

Αφιέρωσε χρόνο μια φορά τον μήνα για να τακτοποιείς τα ρούχα σου ανάλογα με τον καιρό, την περίσταση και την εποχή.