Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
19°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Burger με κιμά από μοσχάρι η επιλογή για το ΣΚ.

Η Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο είναι οι ημέρες που οι περισσότεροι εργαζόμενοι και μη επιλέγουν να διασκεδάσουν και να πραγματοποιούν τις εξόδους της εβδομάδας!

Η έξοδος του Σαββατοκύριακου είναι η έξοδος που οι περισσότεροι προσμένουν καθώς αποτελεί μια διαφυγή που γεμίζει τις μπαταρίες για την νέα απαιτητική εβδομάδα που αναφαίνεται.
Έτσι ενώ μέσα στην εβδομάδα οι έξοδοι περιορίζονται σε αυτές που είναι επαγγελματικές ή πιο σύντομες δηλαδή συναντήσεις και που συνδυάζονται με συναντήσεις για επαγγελματικούς λόγους και γρήγορες κουβέντες με φίλους μετά τη δουλεία.

Συνήθως τις καθημερινές τα άτομα που εργάζονται επιλέγουν ύστερα από την εργασία τους να προγραμματίζουν σύντομες μικρές σε διάρκεια συναντήσουν που αποσκοπούν σε αφιέρωση κάποιου ποιοτικού χρόνου σε συναδέλφους, φίλους ή συγγενείς επιλέγοντας κάποιο σύντομο ραντεβού για καφέ, ποτό ή φαγητό!
Έτσι σπάει η ρουτίνα μέσα στην εβδομάδα όπου η καθημερινότητα είναι πιο επιβαρυμένη από άποψη υποχρεώσεων ή εργασιών που προκύπτουν και πρέπει να ολοκληρωθούν! Για το λόγο αυτό τα άτομα ή η πλειοψηφία των ατόμων επιλέγουν τις καθημερινές να πραγματοποιούν συγκεκριμένα και προγραμματισμένα ραντεβού, κυρίως για  υποχρεώσεις εκτός του ωραρίου της εργασίας τους και την γρήγορη επιστροφή τους για ξεκούραση με σκοπό την χαλάρωση και την απόκτηση ενέργειας για την επόμενη ημέρα που προβλέπεται εξίσου ή λιγότερο απαιτητική!
Σύμφωνα με τα παραπάνω συνήθως η Παρασκευή και τα Σαββατοκύριακα είναι οι ημέρες όπου οι περισσότεροι επιλέγουν να διασκεδάσουν χωρίς χρονικό περιορισμό είτε να προγραμματίσουν εξόδους και συναντήσεις που μέσα στη εβδομάδα φαντάζουν περιορίστηκες και χρονοβόρες!
Τι καλύτερο από την έξοδο για φαγητό και συζήτηση με αγαπημένα πρόσωπα!

Η Κυριακή και το Σαββατοκύριακο γενικότερα είναι η ημέρες όπου οι περισσότεροι επιλέγουν να φάνε φαγητά που στερούνται στην καθημερινότητα τους όπως λαχταριστά burgers με κοτόπουλο, μοσχάρι https://roussis.com.gr/product-category/mosxarisio_kreas/κιμά ή vegan ανάλογα τις διατροφικές επιλογές τους.
Η πλειοψηφία των ατόμων και όσοι προσδιορίζονται και καλοφαγάδες προτιμούν το burger τους με μοσχάρι κιμά και τα υλικά της αρέσκειας τους ώστε να γευτούν ένα χορταστικό και νόστιμο γεύμα!
Φυσικά το συγκεκριμένο φαγητό, όπως και άλλα π.χ. αρνί, κοντοσούβλι κλπ., δεν είναι κάτι το οποίο οι περισσότεροι επιλέγουν να τρώνε σε καθημερινή βάση, για αυτό και επιλέγοντας μπιφτέκι από μοσχάρι κιμά καλοψημένο ή μέτριο με λαχταριστές πατάτες τηγανητές και ακαταμάχητα υλικά αποτελεί ένα γευστικό γεύμα για τις ημέρες που ο χρόνος κυλά με λιγότερες υποχρεώσεις και περισσότερη ανάγκη για ξεκούραση!

Άλλωστε όταν η απόλαυση από το φαγητό που προκύπτει και από φαγητά που επιλέγουμε να μην τρώμε τόσο συχνά, βοηθά και στην χαλάρωση και την ψυχολογική ξεκούραση.