Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Καθαρίστε την κουζίνα σας φυσικά! Όλα τα μυστικά που χρειάζεται να ξέρετε

Η κουζίνα συνιστά τον χώρο του σπιτιού στον οποίο περνάτε μεγάλο μέρος της ημέρας σας φτιάχνοντας όμορφες δημιουργίες και τρώγοντας παρέα με τους αγαπημένους σας. Αυτό όμως ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει…το τακτικό καθάρισμα είναι mustγια να μπορείτε να βρίσκεστε σε ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον. Αν αναζητάτε τους καλύτερους φυσικούς τρόπους για να καθαρίζετε τις κουζίνεςhttps://www.theodoridi.gr/proioda/monternes-kouzines/, βρείτε παρακάτω ορισμένα χρήσιμα tipsκαι κάντε την δική σας κουζίνα λαμπίκο στην στιγμή!

Για το πλυντήριο πιάτων

Εξουδετερώστε τις οσμές που δημιουργούνται στο πλυντήριο πιάτων με σύμμαχο την μαγειρική σόδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πασπαλίσετε λίγη μαγειρική σόδα στον πάτο του πλυντηρίου μεταξύ των πλύσεων που πραγματοποιείτε. Θα διαπιστώσετε πολύ γρήγορα ότι οι οσμές θα έχουν εξουδετερωθεί και το πλυντήριό σας θα λάμπει.

Για τον φούρνο

Θέλετε να δείτε τον φούρνο σας σαν καινούργιο; Τότε δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε ορισμένα λεμόνια. Πάρτε 3-4 λεμόνια και κόψτε τα σε 4 περίπου κομμάτια το κάθε ένα. Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί και βάλτε το στον φούρνο στους  120°C για μισή ώρα. Πέρα από την υπέροχη μυρωδιά που θα αποκτήσει ο φούρνος σας, μόλις βγάλετε τα λεμόνια από εκεί αφήστε τα λίγο να κρυώσουν και καθαρίστε με το χυμό τους τον φούρνο χρησιμοποιώντας ένα πανί. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

Για τις κατσαρόλες

Πόσες είναι οι φορές που έχετε φτιάξει ένα πεντανόστιμο φαγητό αλλά σκέφτεστε με τρόμο το καθάρισμα της κατσαρόλας; Αν μαγειρεύετε συχνά, τότε είμαστε βέβαιοι ότι οι φορές είναι πολλές. Καθαρίστε τις κατσαρόλες σας πιο εύκολα από ποτέ με σακουλάκια από τσάι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε το σακουλάκι από το τσάι και να το τρίψετε πάνω στο λίπος που έχει μείνει στην κατσαρόλα. Θα δείτε αμέσως ότι αυτός ο τρόπος απορροφά το λίπος και αφήνει την κατσαρόλα σας πεντακάθαρη. Extratip: Ίσως χρειαστείτε πάνω από 2 σακουλάκια τσάι για να καθαρίσετε μια κατσαρόλα για αυτό φροντίστε να επιλέξετε μια οικονομική μάρκα από το σούπερ μάρκετ για αυτό τον σκοπό.

Για όμορφες μυρωδιές στην κουζίνα

Πέρα από τις μυρωδιές των υπέροχων δημιουργιών σας, η κουζίνα αποτελεί τον νούμερο ένα χώρο του σπιτιού που αναδίδει διάφορες οσμές. Αν σκοπός σας είναι να τις εξουδετερώσετε φυσικά και να δώσετε ένα μεθυστικό άρωμα στον χώρο σας, δεν έχετε παρά να κόψετε μια φέτα πορτοκάλι (μαζί με την φλούδα του) και να την τοποθετήσετε μαζί με ένα ξυλάκι κανέλας πάνω σε μια συσκευή αρωματισμού. Μόλις ανάψετε το κεράκι μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι ο χώρος σας θα μοσχομυρίσει.