Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Οι νέες ταινίες στον κινηματογράφο Odeon Ξάνθη

Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών / Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Περίληψη

Ένας γοητευτικός κλέφτης και μια ομάδα τυχοδιωκτών οργανώνουν μια επική ληστεία για την απόκτηση ενός χαμένου κειμηλίου, αλλά τα σχέδια τους θα στραβώσουν επικίνδυνα, όταν συγκρουσθούν με τα λάθος άτομα. Η ταινία «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών» ζωντανεύει τον πλούσιο κόσμο και το πνεύμα του θρυλικού παιχνιδιού ρόλων σε μια ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση κινηματογραφική περιπέτεια.

Πληροφορίες

Πάιν, Μισέλ Ροντρίγκες, Χιου Γκραντ, Σοφία Λιλς, Τζέισον Γουόνγκ, Ντέιζι Χεντ, Τζάστις Σμιθ
Διάρκεια: 134 λεπτά
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Καταλληλότητα ταινίας: K12
Ημερομηνία κυκλοφορίας:23/03/2023

AIR

Το “AIR” του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, Μπεν Άφλεκ, αποκαλύπτει την απίστευτη και επαναστατική συνέργεια ανάμεσα στον τότε πρωτάρη Μάικλ Τζόρνταν και το ανερχόμενο τμήμα καλαθοσφαίρισης της Nike, το οποίο και έφερε την επανάσταση στον κόσμο των σπορ και της σύγχρονης κουλτούρας με το μπραντ του AirJordan. Η συγκινητική αυτή ιστορία καταγράφει το καθοριστικό ρίσκο που πήρε μία αντισυμβατική ομάδα κόντρα σε όλους, το ασυμβίβαστο όραμα μιας μητέρας που γνωρίζει πολύ καλά την αξία του τεράστιου ταλέντου του γιου της, και το φαινόμενο του μπάσκετ που έμελλε να γίνει το μεγαλύτερο όλων των εποχών.

Σκηνοθεσία: Μπεν Άφλεκ, Ηθοποιοί: Ματ Ντέιμον, Μπεν Άφλεκ, Τζέισον Μπέιτμαν, Κρις Μεσίνα, Μάθιου Μαχερ, Μάρλον Γουέϊανς, ΤζέιΜορ, Τζούλιους Τένον, Κρις Τάκερ, Βαϊόλα Ντέιβις

 

 

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – To the Swordsmith

Όταν η οικογένειά του σκοτώνεται από έναν δαίμονα, ο TanjiroKamado θα ενταχθεί στους Δαίμονες Ανώτατης Βαθμίδας για να επαναφέρει την αδερφή του στην ανθρώπινη μορφή της. Το DemonSlayer: KimetsuNoYaiba – To Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba – To The Swordsmith Village, το νέο κεφάλαιο της άνιμε τηλεοπτικής σειράς θα προβληθεί τον Απρίλιο του 2023.

Σκηνοθεσία: Χαρούο Σοτοζάκι Πρωταγωνιστούν: Νατσούκι Χάναε, Ακάρι Κίτο, Χίρο Σιμόνο, Γιοσιτσούγκου Ματσουόκα, Κατσουγιούκι Κονίσι, Κένγκο Καγουανίσι, Κάνα Χάναζαουα