Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
19°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Μαίρη Τσιακίρογλου: “Να είμαι η δική σου φωνή”

Tην πρώτη της επίσημη ανακοίνωση, δημοσιοποίησε η υποψήφια Βουλευτής Ξάνθης με το κόμμα της Νέα Δημοκρατίας Μαίρη Τσιακίρογλου στα ΜΜΕ, μια μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Ξάνθης.

Αναλυτικά η κ .Τσιακίρογλου αναφέρει:

Στις 21 Μαΐου αποφασίζουμε για το μέλλον της Ελλάδας, για το μέλλον της Ξάνθης. Ανανεώνουμε την εμπιστοσύνη στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Κράτησαν την Ελλάδα ψηλά, κράτησαν την Ελλάδα όρθια στα τέσσερα χρόνια των πρωτοφανών κρίσεων και προκλήσεων.
Συνεχίζουμε αποφασιστικά το μεταρρυθμιστικό μας έργο για τη θωράκιση της οικονομίας και της κοινωνίας, την ισχυρή άμυνα, την ασφάλεια , τη δημιουργία προοπτικών για τους νέους μας.
Συνεχίζουμε αποφασιστικά για την Ξάνθη της ευημερίας, της ανάπτυξης και της δημιουργίας.
Για να μπορέσει όμως ο Νομός να μπει οριστικά στο δρόμο της ανάπτυξης επιβάλλεται να συνεχιστεί το έργο της Νέας Δημοκρατίας.

Όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για να δρομολογηθούν και να ολοκληρωθούν στοχευμένες παρεμβάσεις σε κρίσιμους τομείς, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα της ζωής μας.
• Την ενίσχυση και τη στήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.
• Την αναβάθμιση του οδικού δικτύου σε όλο το Νομό.
• Τον εκσυγχρονισμό των σχολικών υποδομών.
• Την επιτάχυνση των αρδευτικών έργων στην πεδιάδα της Ξάνθης.

Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, που με τιμά και με γεμίζει ευθύνη να ζητήσω την ψήφο σας, κοιτάζοντας στα μάτια την Ξάνθη της εργασίας, της δημιουργίας, του επιχειρείν, του πολιτισμού και της ιστορίας.
Με πραγματική αγάπη για τον τόπο μου.
Με διαχρονική και διακριτή παρουσία στην ευρύτερη κεντροδεξιά παράταξη.
Με διαχρονική και συνεπή εκπροσώπηση των επαγγελματιών της Ξάνθης
σου ζητώ να μου επιτρέψεις να διεκδικήσω αυτά που μας αξίζουν.
Να είμαι “Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΝΗ” !

Μαίρη Τσιακίρογλου, υποψήφια βουλευτής Ν.Δ Ν. Ξάνθης.