Main Menu

Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024
Ξάνθη, GR
23°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Οι νέες ταινίες στον κινηματογράφο Odeon Ξάνθης.

Super Mario Bros. Η Ταινία / Super Mario Bros. The Movie (Μεταγλ.)

Περίληψη

Ενώ επιδιορθώνουν έναν αγωγό ύδρευσης, δύο υδραυλικοί από το Μπρούκλιν, ο Μάριο και ο αδελφός του Λουίτζι, μεταφέρονται μέσα από έναν μυστηριώδη σωλήνα σε έναν μαγικό νέο κόσμο. Όταν τα δύο αδέλφια χωριστούν, ο Μάριο ζει μία επική περιπέτεια αναζήτησης του Λουίτζι. Με τη βοήθεια του μανιταριού Τοντ και μετά την εντατική εκπαίδευση στη μάχη με την αρχηγό του Μανιταροβασιλείου Πριγκίπισσα Πιτς, ο Μάριο επιστρατεύει τις δικές του δυνάμεις και αναλαμβάνει δράση.

Σκηνοθεσία: Άρον Χόρβαθ, Μάικλ Τζέλενικ
Ακούγονται οι: Κρις Πρατ, Άνια Τέιλορ Τζόι, Τσάρλι Ντέι, Τζακ Μπλακ, Κίγκαν Μάικλ Κι, Σεθ Ρόγκεν, Φρεντ Άρμισεν, Σεμπάστιαν Μανισκάλκο, Κέβιν Μάικλ Ρίτσαρντσον, Τσαρλς Μαρτινέτ
Διάρκεια: 1.32’
Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Γλυκιά Καταστροφή / Α Beautiful Disaster

Περίληψη

Η Άμπι δεν πίνει, δεν βρίζει και ντύνεται πολύ συντηρητικά. Προσπαθεί να ξεχάσει το σκοτεινό παρελθόν της αλλά όταν πάει στο κολέγιο τα πράγματα ανατρέπονται όταν γνωρίσει τον Τράβις ένα γοητευτικό αλλά επικίνδυνο αγόρι. O Τράβις την παγιδεύει μ’ ένα στοίχημα: αν χάσει τότε ο ίδιος θα απέχει από το σεξ για έναν μήνα, ενώ αν χάσει η Άμπι, θα πρέπει αυτή να μείνει στο διαμέρισμά του για έναν μήνα. Αυτό που δεν υποψιάζεται ο Τράβις είναι ότι έχει βρει τον δάσκαλο του.

Σκηνοθεσία: Ρότζερ Καμπλ
Ηθοποιοί: Ντίλαν Σπράους, Βιρτζίνια Γκάρντνερ, Όστιν Νορθ, Λιμπ Μπάρερ, Νιλ Μπίσοπ, Τζακ Χέσκετ, Ντέκλαν Μίχαελ Λερντ, Τρέβορ Βαν Ούντεν, Μπράιαν Όστιν Γκριν, Ρομπ Εστές
Διάρκεια: 1.35’
Είδος ταινίας: Δράμα
Καταλληλότητα ταινίας: Κ
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 06/04/2023

 

Ο Εξορκιστής Του Βατικανού / The Pope’s Exorcist

Περίληψη

Βασισμένη στα αρχεία του Πατρός Γκαμπριέλε Αμόρθ, αρχιεξορκιστή του Βατικανού (στο ρόλο ο βραβευμένος με Όσκαρ Russell Crowe), η ταινία Ο Εξορκιστής του Βατικανού ακολουθεί τον πατέρα Αμόρθ στην έρευνά του για τον τρομακτικό δαιμονισμό ενός αγοριού, η οποία καταλήγει στην αποκάλυψη μιας συνωμοσίας που το Βατικανό για αιώνες προσπαθούσε απεγνωσμένα να αποκρύψει.

Σκηνοθεσία: Τζούλιους Έιβερι
Ηθοποιοί: Ράσελ Κρόου, Ντάνιελ Ζοβάτο, Άλεξ Εσόε, Φράνκο Νέρο
Διάρκεια: 120 λεπτά
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Καταλληλότητα ταινίας: A15