Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
17°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Θράκη: Αυτός είναι ο άτυχος 46χρονος που σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στον Έβρο έπειτα από το φρικτό πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σάββατου, με μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής. Το ένα από τα δύο οχήματα μετέφερε 10 μη νόμιμους μετανάστες.

Όπως έγινε γνωστό οι νεκροί από τροχαίο είναι συνολικά έξι -οι οδηγοί των δύο ΙΧ και τέσσερις από τους μετανάστες. Τραυματίστηκαν σοβαρά ακόμη έξι μετανάστες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Νοσηλεύονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, γι’ αυτό και εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν όταν ο αλλοδαπός οδηγός του οχήματος που μετέφερε τους μετανάστες δεν συμμορφώθηκε σε σήμα για έλεγχο που του έκαναν αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, στο ύψος του οικισμού της Μάκρης. Στην προσπάθειά του να διαφύγει τον έλεγχο, εμβόλισε το περιπολικό, ενώ ακολούθως συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα.

Στη συνέχεια, το όχημα εντοπίστηκε να έχει εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής στο ύψος της περιοχής Κόμαρος και να έχει προσκρούσει μετωπικά με έτερο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 46χρονος, ο οποίος επέστρεφε από την εργασία του.

Για τον απεγκλωβισμό των νεκρών και των τραυματιών, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο σημείο επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με δύο οχήματα. O απεγκλωβισμός ήταν ιδιαίτερα δύσκολος καθώς τα δύο οχήματα είχαν μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών. Την προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Έβρος τροχαίο

Έβρος: Αυτός είναι ο άτυχος 46χρονος που σκοτώθηκε

Ο 46χρονος Γιώργος, ο οποίος εργαζόταν στους Μύλους Ουζουνόπουλου, βρέθηκε στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή. Επέστρεφε από την εργασία στο σπίτι του όταν ξαφνικά είδε μπροστά ένα αυτοκίνητο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα αντίθετα στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού. Δεν είχε χρόνο να αντιδράσει. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, μετωπική και ο άτυχος 46χρονος σκοτώθηκε ακαριαία.

Τροχαίο Έβρος Οδηγός

 

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram