Main Menu

Κυριακή του Πάσχα: Με βροχές το ψήσιμο του οβελία σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα

Αλλάζει ο καιρός καθώς βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε μεγάλο μέρος της χώρας σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Αναλυτικά, σε όλη τη χώρα αναμένονται νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνές. Διαστήματα ηλιοφάνειας θα υπάρχουν έως το μεσημέρι κυρίως στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά και στην Πελοπόννησο.

Από το πρωί βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στο Ιόνιο και στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν και τη Θεσσαλία καθώς και τα υπόλοιπα τμήματα της Στερεάς και Πελοποννήσου ενώ παράλληλα θα εξασθενήσουν σημαντικά στη Θράκη και στην Ανατολική Μακεδονία.

Σε ότι αφορά την Αττική, σύμφωνα με τα έως τώρα διαθέσιμα προγνωστικά δεδομένα, δεν αναμένονται φαινόμενα ενώ στον νόμο Θεσσαλονίκης βροχές θα εκδηλωθούν από το πρωί έως και το απόγευμα.

ΘΡΑΚΗ

Για την περιοχή της Θράκης σύμφωνα με τα Καιρικά Νέα Θράκης για την Κυριακή τού Άγιου Πάσχα τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα δείχνουν ότι ο καιρός τις πρωινές ώρες θα είναι συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται κατά τόπους να έχουμε ασθενή φαίνομενα.

Ο καιρός φαίνεται να βελτιώνεται από τις μεσημβρινές ώρες.