Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
18°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

ΑΟΞ: Συνάντηση με Σιδέρη και εγγεγραμμένα μέλη ζητάνε οι Παλαίμαχοι-Θέλουνε να είναι ενεργοί και να συμμετέχουν στις εκλογές.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Le Chalet απο τους παλαιμάχους του ΑΟΞ μεταξύ των οποίον παραβρέθηκαν και φίλοι των παλαιμάχων.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν το μέλλον του ΑΟΞ, που απο σήμερα μετά και την ανακοίνωση παραίτησης του μέχρι πρότινος πρόεδρου του ερασιτέχνη Παναγιώτη Σιδέρη, έχει αρχίσει και “ζεσταίνεται” αρκετά.

Οι παλαίμαχοι αρχικά συμφώνησαν να ζητήσουν να γίνει αίτημα για το μητρώο που λήγει στις 30 Απριλίου, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την επόμενη μέρα του ΑΟΞ.

Αμέσως μετά συστάθηκε μια πενταμελής επιτροπή, η οποία αποτελείται απο τους Παιτάρη, Γκλαβίνη, Μαραντά, Μοσχίδης και Γεωργούση με σκοπό να ζητήσει συνάντηση με τον Παναγιώτη Σιδέρη, αλλά και συνάντηση με τα εγγεγραμμενα μέλη του ερασιτέχνη, για να υπάρξει μια συνεργασία και να συμμετέχουν και οι ίδιοι στις εκλογές αλλά να είναι και ενεργοί στην επόμενη μέρα του ΑΟΞ.

 

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram