Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
12°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Οι νέες τάσεις στα πουλόβερ υπόσχονται να σε ενθουσιάσουν

Τα πουλόβερ έχουν επάξια κατακτήσει μια εξέχουσα θέση στην ντουλάπα μας και φυσικά στην καρδιά μας, αφού είναι άνετα, ζεστά και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες τις ημέρας. Αν βαρέθηκες το κλασικό σου πλεκτό πουλόβερ και επιθυμείς μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα σου, τότε δεν έχεις παρά να αναζητήσεις τα τελευταία sweatertrendsπου υπόσχονται να σου κλέψουν την καρδιά και να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις εμφανίσεις με χαρακτήρα. Διάβασέ τα παρακάτω και ετοιμάσου για ατελείωτες βόλτες στα μαγαζιά!

Χρώμα που κυριαρχεί

Τα πιο μοντέρνα γυναικεία πουλόβερ είναι αυτά με τα έντονα χρώματα. Την φετινή χρονιά ξέχνα τα ουδέτερα και παστέλ πουλόβερ σου και ετοιμάσου να αγκαλιάσεις χρωματιστές επιλογές που θα σε ξετρελάνουν. Τόλμησε να φορέσεις φωτεινές αποχρώσεις του μπλε, του ροζ, του πορτοκαλί, αλλά και του κίτρινου και παίξε με τα χρώματα και στο υπόλοιπο outfitσου. Το colorblockingάλλωστε είναιμια πολυαγαπημένη τάση της μόδας που απαιτεί τόλμη και φαντασία.

Θηλυκά cut – outs

Αν σου αρέσουν και εσένα τα ρούχα με ιδιαίτερα κοψίματα και θηλυκά ανοίγματα, τα πουλόβερ μεcut – outsθα γίνουν τα αγαπημένα σου. Η μόδα προστάζει πουλόβερ με ανοιχτή πλάτη, αλλά και πουλόβερ με ανοίγματα στα μανίκια ή στην περιοχή του ντεκολτέ. Μπορείς να τα φορέσεις μόνα τους, αφήνοντας να φανεί το αντίστοιχο μέρος της επιδερμίδας σου, είτε να τα συνδυάσεις με κάποιο μοντέρνο πουκάμισο κάνοντας μια ενδιαφέρουσα στιλιστική πρόταση. Με μικρότερα ή μεγαλύτερα ανοίγματα, τα πουλόβερ αυτά είναι mustκαι σίγουρα δεν πρέπει να λείπουν από την συλλογή σου.

Stripes

Ένα πουλόβερ με ρίγες συνιστά ένα keypieceγια την συλλογή ρούχων σου, καθώς μπορεί να φορεθεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Επίλεξε κατά προτίμηση ένα πουλόβερ με μονόχρωμες ρίγες και συνδύασέ το με μια midi φούστα και loafersγια ένα ιδιαίτερο πρωινό στυλ στογραφείο. Φρόντισε τα loafersσου να έχουν χαρακτήρα και αναζήτησε χειροποίητα γυναικεία παπούτσιααυτής της κατηγορίας. Μια άλλη πρόταση είναι να συνδυάσεις το ριγέ πουλόβερ σου με ένα δερμάτινο παντελόνι και ψηλοτάκουνα μποτάκια για μια απογευματινή έξοδο που θα κλέψει τα βλέμματα.

Fun μοτίβα

Τίποτα δεν μπορεί να σου φτιάξει περισσότερο την διάθεση από το να φοράς ρούχα με παιχνιδιάρικα μοτίβα. Η μόδα επιτάσσει πουλόβερ με αστείες φατσούλες, ιδιαίτερα logos, καρτούν και σχέδια όπως καρδιές, λουλούδια ή αστέρια, συνδυασμένα με ξεχωριστά prints, π.χ. floralή animalprint. Βρες το δικό σου αγαπημένο στην αγορά και δημιούργησε ένα girlyκαι ταυτόχρονα κομψό lookσύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.