Main Menu

Θόδωρος Κοκκάλας: “Για να προχωρήσει το εγχείρημα του ΑΟΞ το γήπεδο θα πρέπει να ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον Ερασιτέχνη”

Καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή με τον Γιάννη Κοκκαλίδη στον ραδιοφωνικό σταθμό Super88 radio της Ξάνθης, ήταν το πρωί της Δευτέρας ο πρώην προέδρος του ΑΟΞ Θεόδωρος Κοκκάλας.

Με αφορμή το νέο ξεκίνημα του ΑΟΞ, την παραίτηση του μέχρι πρότινος πρόεδρου του Ερασιτέχνη Παναγιώτη Σιδέρη, αλλά και την καυστική ανάρτηση που έκανε στα social media ο ίδιος, ο ιστορικός πρόεδρος του ΑΟΞ μίλησε για όλους και για όλα που αφορούν την ομάδα του ΑΟΞ χωρίς να κρυφθεί.

Μεταξύ των άλλων τόνισε ότι για να έχει σποτέλεσμα το νέο έγχειρημα του ΑΟΞ, βασική προυπόθεση είναι το γήπεδο να ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον ερασιτέχνη και όχι σε κάποιον Δήμο ενώ ενημέρωσε ότι είναι ανοιχτός να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί αυτή τη νεα προσπάθεια που ξεκίνησε.

Τέλος μίλησε και για τον Χρήστο Πανόπουλο, την πολυιδιοκτησία που ακουγόταν ότι είχε εμπλακεί η ΠΑΕ Ξάνθη, αλλά και τον λόγο που έπεσε η ακριτική ομάδα στη Β ΄Εθνική κατηγορία μετά απο πολλά χρόνια.