Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
15°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Προχωρημένες επαφές του Bill Papas με επενδυτές για την αγορά των εγκαταστάσεων στα Πηγάδια.

Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, αυτό που είναι στην επικαιρότητα και απασχολεί τους περισσότερους, να είναι οι κινητοποιήσεις που γίνονται για την επανεκκίνηση στον ερασιτέχνη ΑΟΞ και οι εκλογές που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν την Παρασκευή, όμως εξελίξεις έχουμε και απο την πλευρά του Bill Papas.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της xanthidaily.gr ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθη, ο ελληνοαυστραλός Βασίλης Παπαδημητρίου, είναι σε επαφές με επενδυτές για την εξαγορά των εγκαταστάσεων.

Πιο αναλυτικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, υπάρχουν προχωρημένες επαφές με δύο επιχειρηματίες ο ένας απο την Θεσσαλονίκη και ο άλλος απο την Αθήνα για την εξαγορά των γηπεδικών εγκαταστάσεων στα Πηγάδια.

Επιθυμία του ελληνοαυστραλού είναι να βρεθεί κάποιος που θα δεχθεί να πληρώσει μόνο το χρέος της ΠΑΕ, το οποίο μπορεί να μειωθεί περίπου στο 1 εκατ. ευρώ, χωρίς να του ζητήσει οικονομικό αντάλλαγμα για το γήπεδο, με σκοπό να γίνει η επανεκκίνηση της ομάδας.

Στο ενδεχόμενο να καρποφορήσει μια απο τις παραπάνω επαφές και εφόσον προχωρήσει και η ο ερασιτέχνης ΑΟΞ, είναι πολύ πιθανό να βρεθούν αντιμέτωποι στην ίδια κατηγορία την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε εάν σε μια τέτοια περίπτωση γίνει κάποια συγχώνευση.

Όπως και να έχει το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένουμε εξελίξεις και απο τις δύο πλευρές και το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ξάνθη θα απασχολήσει και πάλι την ποδοσφαιρική “πιάτσα”.

 

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram