Main Menu

Έγκλημα στο Δροσερό Ξάνθης: Νέο βίντεο από τη φυλακή ανέβασε στο TikTok ο δολοφόνος του 45χρονου

Δύο μήνες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 45χρονου άνδρα μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του, στο Δροσερό της Ξάνθης, ο 37χρονος δράστης συνεχίζει να απειλεί την οικογένεια του θύματος μέσα από τη φυλακή.

Τότε, ο δράστης μετά το έγκλημά του είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο ΤikΤοκ στο οποίο όχι μόνο εμφανιζόταν αμετανόητος για την πράξη του, αλλά απειλούσε κιόλας, λέγοντας χαρακτηριστικά «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω, θα σας σκοτώσω όλους». Με νέο βίντεο στο ΤikΤοκ μέσα από τη φυλακή ζητάει να τιμωρηθούν αυτοί που του έκαψα το σπίτι.

Aναλυτικά στο βίντεο αναφέρει:

«Γεια σας, παιδιά. Ακούστε με καλά. Αυτοί μου έκαναν ζημιά και συνεχίζουν να μου κάνουν μέχρι τώρα. Εμένα με τιμώρησε το κράτος, δεν έχουν δικαίωμα να με τιμωρήσουν κι αυτοί. Εγώ ήδη τιμωρήθηκα από το κράτος και είμαι μέσα στη φυλακή. Αυτοί έβαλαν φωτιά σε όλα τα σπίτια τα δικά μου και στα σπίτια των αδερφών μου. Έχουν αφήσει τα παιδιά μας στους δρόμους, δεν σκέφτηκαν καθόλου τα παιδιά. Εγώ δεν πείραξα κανένα παιδί. Το κράτος δεν τους βλέπει αυτούς, δεν πρέπει να βλέπουμε μόνο αυτόν που σκοτώνει αλλά και αυτούς που κάνουν ζημιές».