Main Menu

Δίπλα στον ΑΟΞ οι παλαίμαχοι- Καρκάνης και Μουστάκης τα δύο νέα μέλη.

Την στήριξη τους στην νέα αυτή προσπάθεια επανεκκίνησης του ΑΟΞ δείχνουν έμπρακτα οι παλαίμαχοι.

Μέλη του ΑΟΞ είναι απο σήμερα δύο πρώην τερματοφύλακες της αγαπημένης μας ομάδας, ο Στέφανος Καρκάνης και ο Μανώλης Μουστάκης, αφού ήρθαν στα γραφεία κάτω απο το γήπεδο του ΑΟΞ και πραγματοποιήσαν την εγγραφή τους.

Στέφανος Καρκάνης.

Ο Ξανθιώτης τερματοφύλακας με τις περισσότερες συμμετοχές στην Α Εθνική ! Ένας ποδοσφαιριστής με μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ιστορία συνδεδεμένη σε απόλυτο βαθμό με τον ΑΟΞ, με δέκα χρόνια στην αντρική μας ομάδα και εφτά στις ακαδημίες μας !
“Έγραψε” συνολικά 48 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, συμμετέχοντας στα εξαιρετικά ρόστερ μιας περιόδου που γέμιζε κάθε Κυριακή το γήπεδο !
45 φορές διεθνής σε όλα τα εθνικά μας συγκροτήματα των ηλικιών που φτάνουν μέχρι την Ελπίδων ! Ρεκόρ μοναδικό για παίκτη της Ξάνθης , πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε σε…Ξανθιώτη .
Ο Στέφανος έγινε μέλος του ΑΟΞ. Βρέθηκε στα γραφεία μαζί με τον γιο του, η αγάπη για την ομάδα περνάει από γενιά σε γενιά, τι πιο σημαντικό να γίνεται αυτό από έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή !
Ο ίδιος δηλώνει : “Επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται , εύχομαι αυτά που ζήσαμε εμείς με τους πατεράδες μας , να πηγαίνουμε σ αυτο το ιστορικό γήπεδο , να το ζήσει κ νεα γενιά. Εύχομαι ολόψυχα να δούμε τον ΑΟΞ εκεί που του αρμόζει”.

 

Μανώλης Μουστάκης.
Για πέντε χρόνια στην ομάδα μας ως αθλητής από τις σεζόν 1988-1993 πανηγυρίζοντας την ιστορική άνοδο στην Α! Εθνική.
Ένας άνθρωπος που προσέφερε μετέπειτα τα μέγιστα ως προπονητής τερματοφυλάκων στον ΑΟΞ είτε στο αντρικό τμήμα είτε στις ακαδημίες του . Στην μεγάλη σχολή προπονητών τερματοφυλάκων της ομάδας μας που ανέδειξε ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης.