Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
13°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Στο Πανελλήνιο συνέδριο ΟΤΑ Ελλάδας ο Ι.Καμαρίδης για τα έργα Αντώνης Τρίτσης που υλοποιούνται στην Ξάνθη.

Πρόσκληση έλαβε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης από τους οργανωτές του Πανελληνίου συνεδρίου Γ.Γ. Ο.Τ.Α Ελλάδος, με σκοπό να ενημερώσει τους ακροατές του συνεδρίου, για τα έργα Αντώνης Τρίτσης που υλοποιούνται απο την Δημοτική επιχείρησης ύδρευσης Ξάνθης και για το μέγεθος της απορροφητικότητάς συνολικής αξίας 26.000.000 ευρώ.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ αναφέρει για την επίσκεψη του:

Προσκλήθηκα από τους οργανωτές του Πανελληνίου συνεδρίου Γ.Γ. Ο.Τ.Α Ελλάδος να μιλήσω στο συνέδριο τους για την εμπειρία της ΔΕΥΑΞ από το πρόγραμμα εκτέλεσης των έργων Α. Τρίτσης και το έπραξα.

Ειλικρινά αισθάνθηκα δικαιωςμένος αλλά και περήφανος όταν μας συνεχάρησαν πλήθος εκ των παρόντων για τα μεγέθη της απορροφητικότητας (26.000.000), αλλά και για την ταχύτητα με την οποία ήδη εκτελούνται αυτά τα έργα στην Ξάνθη.

Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω και με τους γ. γραμματείς των υπουργείων στα οποία ανήκουν τα έργα, Μ. Σταυριανουδάκη , Μ. Γραφάκο, Π. Βαρελίδη, οι οποίοι με διαβεβαίωσαν για την συμπαράσταση τους έως την αποπεράτωση των έργων.

Τέθηκε επίσης και το θέμα της ιδιωτικοποίησης των υδάτων για το οποίο υπήρξε η απόλυτη διαβεβαίωση ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.