Main Menu

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

Την Κυριακή (11-6-2023) ημέρα των Αγίων Πάντων, το πρωί, πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της «Ημέρας τιμής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».
H εορτή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί από την ελληνική πολιτεία το 2013, ως ημέρα τιμής στους απόστρατους αστυνομικούς σε ένδειξη τιμής και αναγνώρισης του ρόλου τους και της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο.

Ο εορτασμός στην Ξάνθη πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Της Του Θεού Σοφίας, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης και τον επικεφαλής της, Αστυν. Διευθυντή κ. Πασχάλη Γιώρη, όπου στις 11.00΄ τελέστηκε δοξολογία και δέηση από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης & Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης δόθηκε δεξίωση στην αίθουσα της ΛΑΦ Ξάνθης, όπου ο Διευθυντής κ. Πασχάλης Γιώρης απένειμε πλακέτα προσφοράς στην Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ξάνθης και ευχαριστήρια επιστολή προς τον πρόεδρο της Ένωσης Θεοφάνη Καραμπιπέρη για την προσφορά στην κοινωνία και την αγαστή συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας.

Πληροφορίες Θεοφάνης Καραμπιπέρης