Main Menu

Δημοτικές εκλογές: “Τρέχει” ο Σάββας Μελισσόπουλος- Συγκρατημένοι Μανώλης Τσέπελης και Στράτος Κοντός

Είμαστε λίγες ημέρες πριν τον δεύτερο γύρο των εθνικών εκλογών και ενώ κάποιοι υποψήφιοι Βουλευτές συνεχίζουν να τρέχουν (κάποιοι απο αυτούς μετά τα αποτελέσματα και τους ψήφους που πήραν απέκτησαν ξαφνικά “κοντή” μνήμη), παρόλα αυτά το σκηνικό στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Διαδοχικές οι ανακοινώσεις των υποψηφίων απο τον Σάββα Μελισσόπουλο που δείχνει για κάποιο λόγο να βιάζεται, ενώ το “αγκάθι” στην παράταξη του παραμένει μεγάλο, ειδικά μετά τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών. Δεν είναι λίγοι οι υποστηριχτές του, που ενοχλήθηκαν και στράβωσαν απο υποψήφιο της παράταξης “ΜΠΡΟΣΤΑ”, όταν δημοσίευσε χάρτη της Ελλάδας μετά τις εκλογές, δείχνοντας ξεκάθαρα την πολιτική του προτίμηση, σε μια παράταξη που εννοείται δεν υπάρχει πολιτική γραμμή αλλά όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Αντίθετα με τον επικεφαλή της παράταξης “ΜΠΡΟΣΤΑ”, πιο συγκρατημένος δείχνει να είναι μέχρι στιγμής ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, ο οποίος ενώ έχει κλείσει νέους υποψηφίους δεν βιάζεται να τους ανακοινώσει, ενώ ταυτόχρονα “τρέχει” να ολοκληρώσει και έργα μιας και απο αυτό είναι απο το οποίο τελικά θα κριθεί στο τέλος.

Πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι ο Στράτος Κοντός θα περιμένει τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών και το ποιοι θα εκλεγούν στην Ξάνθη, για να αποφασίσει αν τελικά θα ανακοινώσει την κάθοδο του στις Δημοτικές εκλογές. Τελικά από ότι φάνηκε όχι μόνο τους διέψευσε όλους ο νεαρός υποψήφιος Δήμαρχος αλλά αντίθετα ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδο του λίγες ημέρες πριν τις εκλογές.

Αντίθετα με τους δύο παραπάνω υποψηφίους Δημάρχους, ο Στράτος Κοντός δείχνει να ακολουθεί διαφορετικό τρόπο παρουσίασης των υποψηφίων του, μιας και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει μαζικά τους πρώτους και όχι μεμονωμένα όπως έχουν επιλέξει οι αντίπαλοι του.

 

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram