Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio
Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Χρήστος Βαρδικελδόγλου: “Χρειαζόμαστε νέο κτήριο με περισσότερες αίθουσες- Κάνουμε μαθήματα μέχρι και στους διαδρόμους”

Καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Super88 με τον Γιάννη Κοκκαλίδη ήταν ο Διευθυντής του Μουσικού σχολείου Ξάνθης Χρήστος Βαρδικελδόγλου, με αφορμή τα προβλήματα που υπάρχουν στο Μουσικό σχολείο της Ξάνθης.

Ο κ. Βαρδικελδόγλου αναφέρθηκε καταρχήν στην έλλειψη αιθουσών που υπάρχουν στο Μουσικό σχολείο της Ξάνθης αφού αναγκάζονται να γίνονται μαθήματα μέχρι και στους διαδρόμους, ενώ αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορούν να κάνουν δεκτές όλες τις αιτήσεις που γίνονται απο τα παιδιά που θέλουν να φοιτήσουν.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο Μουσικό σχολείο 220 συνολικά μαθητές που παρακολουθούν μαθήματα και 70 καθηγητές, ενώ την επόμενη χρονιά απο τις 77 συνολικά αιτήσεις που έγιναν θα γίνουν δεκτές μόνο οι 40.

Επίσης αναφέρθηκε στο αίτημα που έχει γίνει στον Δήμο Αβδήρων και πιο συκεκριμένα στον Δήμαρχο Γιώργο Τσιτιρίδη απο τον οποίο έχουνε διαβεβαιώσεις, για ένα νέο κτήριο μεγαλύτερο, με περισσότερες αίθουσες και με τις κατάλληλες προδιαγραφές που χρειάζονται για να γίνονται τα μαθήματα.

Ακούστε όλα όσα είπε στον ραδιοφωνικό αέρα του Super88: