Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
12°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio
Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

“Η Ξάνθη αλλιώς”: Το όνομα της Δημοτικής παράταξης με υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης τον Στράτο Κοντό

Το όνομα της παράταξης που ηγείται “Η Ξάνθη αλλιώς”,  έδωσε στην δημοσιότητα ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός, συνοδεύοντας το με μια ανακοίνωση για τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πιστεύω σθεναρά ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου αποτελούν μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τη σύγχρονη ιστορία της Ξάνθης.

Μετά από μια δύσκολη περίοδο γεμάτη απραξία και κακές αποφάσεις από τη σημερινή δημοτική αρχή, θεωρώ ότι είναι ανάγκη να αναλάβουμε την ευθύνη και να δράσουμε για το μέλλον του τόπου μας.

Αποδέχομαι την πρόκληση, και μαζί με μια ομάδα νέων και έμπειρων αυτοδιοικητικών οραματιζόμαστε την Ξάνθη αλλιώς, και όλοι μαζί γινόμαστε οι πρωταγωνιστές της μεταμόρφωσης.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να μετατρέψουμε το Δήμο μας σε πρωταγωνιστή, ικανό να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του ευλογημένου μας τόπου και αποτελεσματικό για τον δημότη.

Με πίστη για το αποτέλεσμα, αποφασιστικότητα για να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση και συνεργασία σε κάθε τομέα, δημιουργούμε ένα μέλλον γεμάτο ευκαιρίες για όλους.

Στον κοινό μας αγώνα, καλούμε όλους τους πολίτες της Ξάνθης να ενωθούμε και να κάνουμε τη διαφορά με τις πράξεις μας, να δείξουμε ότι η αλλαγή ξεκινά από εμάς, από τη συνεισφορά και την ενεργό συμμετοχή μας.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου δηλώνουμε παρόντες και με σκληρή δουλειά, σχεδιάζουμε το αύριο, δημιουργώντας την Ξάνθη αλλιώς.