Main Menu

ΑΟΞ: Ειδικό περίπτερο στη κεντρική πλατεία της Ξάνθης για πλήρη ενημέρωση.

Ένα ειδικό περίπτερο στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης παραχωρήθηκε απο τον Δήμο Ξάνθης στον ΑΟΞ, έτσι ώστε όσοι θέλουν να μπορούν να επισκέπτονται τον ειδικό αυτό χώρο για να ενημερώνονται για όλα τα νέα της αγαπημένη μας ομάδας.

Αναλυτικά ο ΑΟΞ σε ανακοίνωση του αναφέρει:

Από την Τρίτη 11/7 και για κάθε Τρίτη -Πέμπτη και Παρασκευή από 18:00-21:00 , ο ΑΟΞ θα σας συντροφεύει στην κεντρική μας Πλατεία με ειδικό χώρο – περίπτερο που του παραχωρήθηκε από τον Δήμο Ξάνθης.

Θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση για τις ακαδημίες μας και για οποιαδήποτε άλλο γεγονός επιθυμεί να πληροφορηθεί ο φίλαθλος κόσμος σε σχέση με την αγαπημένη μας ομάδα !
Ο ΑΟΞ ευχαριστεί τον σύλλογο “ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ 82” για την παραχώρηση του καταστήματος στο γήπεδο ΑΟΞ. Η αγάπη τους για την ομάδα , οδηγός μας !

Ευχαριστούμε τον Δήμο Ξάνθης για την παραχώρηση του χώρου και για την συνεργατική διάθεση που επιδεικνύει.
Μην ξεχνάτε το τηλ 6982087755 το οποίο αποτελεί μια ακόμα μορφή επικοινωνίας για την εγγραφή των παιδιών σας στις υποδομές του συλλόγου αλλά και την δυνατότητα εγγραφής του ηλεκτρονικά μέσα από την σελίδα μας στο διαδίκτυο www.aoxanthi.gr .

O ΑΟΞ επιστρέφει και είναι εδώ ! Τα καλύτερα θα ακολουθήσουν με σένα πρωταγωνιστή ! Για την ομάδα και για την πόλη, που ομορφαίνουν την ζωή !