Main Menu

Λαφτσόπουλος Συμεών: “Η προσήλωση εσχάτως των Δημοτικών παρατάξεων, στην άγρα υποψηφίων, απόδειξη ένδειας προγράμματος και επιχειρημάτων.”

Την άποψη του, για τον τρόπο που κινούνται μέχρι στιγμής τουλάχιστον οι άλλες Δημοτικές παρατάξεις εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και την διαφορά που έχει η παράταξη “Δήμος Πρότυπο” εξέφρασε στην xanthidaily.gr ο εκπρόσωπος του συνδυασμού  Συμεών Λαφτσόπουλος.

Ο κύριος Λαφτσόπουλος αναφέρθηκε περισσότερο στον πίεση που ασκούν οι Δημοτικές παρατάξεις πλήν του “Δήμος Πρότυπο”, σε δημότες για να τους εντάξουν στο ψηφοδέλτιο τους, σε σχέση με τον “Δήμος Πρότυπο” που έχει καταθέσει ήδη ένα επίκαιρο και καινοτόμο πρόγραμμα πλήρως υλοποιήσιμο.

Αναλυτικά ο κ. Λαφτσόπουλος σε δηλώσεις του αναφέρει:

Η προσήλωση εσχάτως όλων των υποψηφίων δημοτικών παρατάξεων, πλην του “ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ”, στην άγρα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, είναι καθαρή απόδειξη ένδειας προγράμματος και επιχειρημάτων.

Χαρακτηριστικό των ημερών η μεγάλη πίεση που ασκούν συνδυασμοί που επιθυμούν να εκλεγούν στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, σε δημότες της Ξάνθης, με σκοπό να τους εντάξουν στο ψηφοδέλτιό τους. Έχει γίνει αυτοσκοπός η «λαμπρότητα» του ψηφοδελτίου, υποβαθμίζοντας πλήρως την ανυπαρξία του προγραμματισμού, των στόχων και του οράματος, που αποτυπώνονται ως είθισται στις προγραμματικές δηλώσεις.

Ο συνδυασμός Δήμος Πρότυπο, με πρωτεργάτη και υποψήφιο δήμαρχο της πόλης μας τον Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, κατέθεσε πρώτος τις προγραμματικές του δηλώσεις, σ’ ένα σύγχρονο, επίκαιρο και καινοτόμο πρόγραμμα, πλήρως υλοποιήσιμο. Μετά απ’ αυτό, το κύριο και αποκλειστικό μέλημά μας είναι να καταφέρουμε να το κάνουμε γνωστό στους πολίτες της Ξάνθης, το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να μας εμπιστευτούν στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Έτσι και μόνο θα ανασάνει τάχιστα η πόλη και θα βελτιωθεί η καθημερινότητά μας.

Σημαντικό είναι να ξέρεις τι θα κάνεις, πότε και πως θα το κάνεις…

Λαφτσόπουλος Συμεών,

Εκπρόσωπος συνδυασμού “ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ”,

υποψηφίου δημάρχου κ. Δημαρχόπουλου Χαράλαμπου.