Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Νέα νίκη του ΑΟΞ- Κέρδισε με 2-0 τον Μακεδονικό Αλιστράτης

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης φιλοξένησε τον Μακεδονικό Αλιστράτης στις εγκαταστάσεις του Le Chalet μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους.

Σε ένα παιχνίδι που εμφανίστηκε ως ένα βαθμό πλήρης, απουσίαζαν οι Χαριτίδης και Βαγγέλης Μαλαδένης από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Νίκη με 2-0, καλό ποδόσφαιρο και το σημαντικότερο με καλή διάθεση παρά την υπερβολική ζέστη.

Τερματοφύλακας ο Αραμπατζής και σε σχήμα 4-2-3-1 δεξιά στα μπακ ο Ανηπαρόπουλος, αριστερά ο Kιαχίδης, στα στόπερ οι Κιουρτ και Κατσαούνης. Στον άξονα οι Φλώρος και Καρακάσης με επιτελικό μέσο τον Μιχάλη Μαλαδένη, φορ ο Μπουρλόγλου και στα εξτρέμ οι Λαζαρίδης και Αποστολίδης.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο πρώτο μέρος μόλις στο 9ο λεπτό πάσα του Φλώρου ωραία στον Αποστολίδη, αυτός τρίπλαρε τον αμυντικό και με όμορφο πλασέ “έγραψε” το 1-0.

Στο 21′ ακυρώθηκε τέρμα του ΑΟΞ , όταν παράλληλη πάσα του Μπουρλόγλου βρήκε έτοιμο τον Αποστολίδη, ο τελευταίος σκόραρε αλλά ο επόπτης σήκωσε σημαία. Σουτ του Φλώρου στο 28′, λίγο άουτ. Στο 34′ ωραία ο Μαλαδένης για τον Λαζαρίδη, παράλληλη ο τελευταίος , γυρίζει το σώμα ο Μπουρλόγλου και σουτάρει, λίγο άουτ.

Στο 39′ ο Φλώρος πέρασε έξω και μπήκε στην θέση του ο Παπάς.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πραγματοποιήθηκαν οι εξής αλλαγές. Ο Βαγγέλης Καρακάσης αριστερό μπακ , πέρασε έξω ο Κιαχίδης, ο Μοσχίδης στη θέση του Κιουρτ στα στόπερ, ο Σπυριδωνίδης στην θέση του Τάσου Καρακάση.

Στο 52′ τραυματίστηκε ο Μπουρλόγλου και στην θέση του πέρασε υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής.

Στο 53′ κόντρα με τον Αραμπατζή και το αντίπαλο φορ, η μπάλα άουτ στην πρώτη φάση της Αλιστράτης.

Στο 70′ ο Λαζαρίδης μέσα από την περιοχή σουτάρει, σώζει ο τερματοφύλακας, στην επαναφορά ο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής κέρδισε πέναλτι. Πέναλτι που εκτέλεσε ο Λαζαρίδης , ο τερματοφύλακας έσωσε, δεύτερο σουτ, πάλι βγάζει ο γκολκίπερ και σώζει την εστία.

Στο παιχνίδι εισήλθαν σε αυτό το σημείο οι Μοσχόπουλος , Ραφαήλ Μαλαδένης, Κρυστάλλης.

Στο 73′ σουτ του Σπυριδωνίδη, η μπάλα άουτ. Στο 75′ ο Αποστολίδης “σπάει” για τον Ανηπαρόπουλο, σουτ αυτός η μπάλα λίγο άουτ.

Ο Μοσχόπουλος στο 77′ μόνος του μέσα από την περιοχή , έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 80′ ο Αποστολίδης σούταρε, έβγαλε σωτήρια ο τερματοφύλακας της Αλιστράτης.

Στο 90′ σουτ του Σπυριδωνίδη, 2-0 ο ΑΟΞ .

Διαιτητής : Παπαδόπουλος Χρήστος

Βοηθοί : Ασικίδου Ευαγγελία / Ασικίδης Σάββας