Main Menu

Γιορτές Παλιάς Ξάνθης: Ο Δήμος Αναστασιάδης σήμερα Σάββατο στις σκηνή της πλατείας Μητροπόλεως

Στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης σήμερα Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου έχουμε συναυλία με τον Δήμο Αναστασιάδη να τραγουδάει στην σκηνή της πλατείας Μητροπόλεως .

Αναλυτικά το πρόγραμμα για σήμερα Σάββατο:

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

Κεντρική Σκηνή – Πλατεία Μητροπόλεως

20:30 – Συναυλία με τους «Λάχνισμα»

Οι «Λάχνισμα» είναι μία μπάντα που δραστηριοποιείται στα μουσικά δρώμενα της πόλης τα τελευταία πέντε χρόνια. Με δικές τους συνθέσεις αλλά και αγαπημένες διασκευές έχουν περάσει από όλα τα μουσικά στέκια της πόλης. Ο Κώστας Παναγιώτου στο τραγούδι, ο Τάσος Καουσλίδης στην κιθάρα, ο Κυριάκος Αμαξόπουλος στο μπάσο και ο Γιώργος Τζεμπραηλίδης στα τύμπανα είναι έτοιμοι να ξεσηκώσουν με τον ήχο τους το κοινό.

 

22:00 – Συναυλία Δήμος Αναστασιάδης

Μετά το «μαγικό» δέσιμο που είδα με να δημιουργείται ανάμεσα στον Δήμο και την Ελεάνα Βραχάλη, με αποτέλεσμα το εκπληκτικό «Δρόμο επικίνδυνο», δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε το πιο συναρπαστικό summer tour του φετινού καλοκαιριού!

O χαρισματικός καλλιτέχνης που ξεχωρίζει για την ερμηνεία, την ενέργεια και το πάθος του, θα μας ταξιδέψει σε ένα διαφορετικό καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι κάτω από τα αστέρια, ξεδιπλώνοντας παράλληλα το αστείρευτο ταλέντο του φωνητικά αλλά και μέσα από την σκηνική του παρουσία.

Μαζί του η εκρηκτική Nafsica η οποία θα συνοδεύσει τον Δήμο Αναστασιάδη στο live με την δική της δροσερή και δυναμική παρουσία και παράλληλα θα προετοιμάζει την ατμόσφαιρα για μια εκπληκτική συναυλία.