Main Menu

Με τον Σάββα Μελισσόπουλο ο Νίκος Σιτσάνης

Ο  Νίκος Σιτσάνης, Μηχανικός Πληροφορικής έχει σπουδάσει την Επιστήμη των Υπολογιστών. Είναι ενεργός πολίτης στην πόλης της Ξάνθης, εθελοντής και ενεργό μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου “Οι Βάτραχοι” συμμετέχοντας σε πολλά eventκαι δράσεις προς το κοινωνικό όφελος. Είναι επιχειρηματίας με επιτυχημένες εταιρίες στον κλάδο της μετάφρασης και του τουρισμού.  Έχοντας ταξιδέψει σε 39 χώρες, είναι σε θέση να αντλεί από αυτές τις εμπειρίες μία μοναδική οπτική γωνία που τον βοηθά να βλέπει τα πράγματα από διαφορετικές προοπτικές. Αυτή η παγκόσμια οπτική, σε συνδυασμό με τις τεχνολογικές του γνώσεις, είναι ακριβώς αυτό που θέλει να φέρειστην πόλης μας.

Βλέποντας τις πόλεις και τις κοινότητες σε όλο τον κόσμο, κατάλαβε ότι η κάθε πόλη έχει τον δικό της ρυθμό, τις δικές της ανάγκες και τα δικά της όνειρα. Επιθυμία του είναι να βελτιώσει τη ζωή στην Ξάνθη, ενσωματώνοντας την τεχνολογία με τις καθημερινές μας ανάγκες και προσδοκίες.

Με την υποψηφιότητά τουμε τον συνδυασμό «ΜΠΡΟΣΤΑ» του Σάββα Μελισσόπουλου, ελπίζει να συμβάλει στο να φέρει την πόλη μας στο επόμενο επίπεδο, ενισχυμένη από τις εμπειρίες και τις γνώσεις που έχει αποκτήσει.

Με όραμα

Με σχέδιο

Με δυνατή ομάδα

Με πολλή δουλειά

 

#mprosta #savvasmelissopoulos