Main Menu

Χτύπησε το “πρώτο” κουδούνι στα σχολεία της Ξάνθης

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε στα σχολεία της Ξάνθης σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, με τους μαθητές  της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για πρώτη φορά φέτος να παίρνουν μια “γεύση” απο την νέα σχολική χρονιά.

Οι επίσημοι αγιασμοί τελέσθηκαν στα σχολικά συγκροτήματα του 4ου Λυκείου, του 5ου Γυμνασίου και του 4ου Δημοτικού σχολείου παρουσία του Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ Παντελεήμων.

 

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης στο μήνυμά του, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σημειώνει:

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά πλούσια σε στόχους και απαιτήσεις σε έναν δύσκολο, αλλά τόσο δημιουργικό δρόμο για την κατάκτηση της γνώσης, τηνκαλλιέργεια δεξιοτήτων και την ανάπτυξη της προσωπικότητας των νέων μας.

Ο Δήμος Ξάνθης είναι πάντα αρωγός σε αυτήν τη διαδικασία, έχοντας ως προτεραιότητα τη διασφάλιση της σωστής συντήρησης και λειτουργίας των σχολείων μας, αλλά και της προαγωγής δράσεων για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία.

Εύχομαι στις μαθήτριες και τους μαθητές μας, μια καλή σχολική χρονιά, με υγεία, όρεξη για μάθηση και δημιουργικότητα.

 

Απο την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης δήλωσε:

Εύχομαι στους μαθητές, στους γονείς, στους καθηγητές και του δασκάλους μας, καλή σχολική χρονιά. Ιδιαίτερα εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά της Γ’ Λυκείου τα οποία φέτος έχουν να διαβούν το στίβο των Πανελληνίων εξετάσεων και πέρα όλων των άλλων θα χρειαστούν και υπομονή.
Καλή δύναμη σε όλους.