Main Menu

Στράτος Κοντός: Με το σύνθημα η “Η Ξάνθη γυρίζει σελίδα” τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Με το σύνθημα ” Η Ξάνθη γυρίζει σελίδα” και με πολύ κόσμο ,πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου τα εγκαίνια της δημοτικής παράταξης “Η Ξάνθη Αλλιώς” του υποψήφιου Δημάρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού.

Αμέσως μετά τις Ευλογίες της Εκκλησίας ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης συνοδευόμενος όπως πάντα απο την γυναίκα του και τα παιδιά του, πήρε τον λόγο και αφού αρχικά ευχαρίστησε τον κόσμο που παραβρέθηκε, αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να διεκδικήσει τον Δήμο Ξάνθης.

Στη συνέχεια έδωσε βαρύτητα στους υποψηφίους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο, σημειώνοντας  ότι είναι υπερήφανος ξεχωριστά για τον καθένα και είναι σίγουρος ότι θα φανούν άξιοι στην θέση που θα έχουν.

Ο Στράτος Κοντός δεν παρέλειψε στην ομιλία του να ρίξει και τα βέλη του στην νύν δημοτική αρχή, τονίζοντας ότι όποιος ειναι στην Διοίκηση του Δήμου θα πρέπει να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα των Δημοτών και όχι δικαιολογίες.

Τέλος όσον αναφορά στο διακύβευμα των Δημοτικών Εκλογών στις 8 Οκτωβρίου αναφέρθηκε σε ένα μακρόπνοο όραμα και κάλεσε όλους να δηλώσουν παρών την επόμενη ημέρα για να γίνει η Ξάνθη ένα τοπός να ζείς και όχι απλά να μένεις