Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Μανώλης Τσέπελης: Κατάμεστη η αίθουσα του Elisso στην παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού “Δύναμη για το Αύριο”

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου Elisso, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού “Δύναμη για το Αύριο” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη.

Στην παρουσίαση ήταν η Σταυρούλα Μούρκα η οποία μετά απο μια σύντομη εισαγωγή, κάλεσε στο βήμα τον επικεφαλής της παράταξης Μανώλη Τσέπελη.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης και εκ νέου υποψήφιος, αφού ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην αίθουσα, αναφέρθηκε στα 4 χρόνια της θητείας του στον Δήμο Ξάνθης, μίλησε για όλα όσα κατάφεραν αυτός και η ομάδα του να φέρουν εις πέρας, ειδικά για έργα που μέχρι πριν μερικά χρόνια φαινόταν ακατόρθωτα, όπως επεσήμανε στην ομιλία του.

Στη συνέχεια ανέλυσε το πρόγραμμα που έχουν σαν Δημοτική παράταξη για τα επόμενα 5 χρόνια ενώ επεσήμανε ότι δεν τους αγγίζουνε οι συκοφαντίες που δέχονται από την αντιπολίτευση.

Λίγο πριν ολοκληρώσει την ομιλία του δεν έκρυψε την συγκίνηση του όταν ευχαρίστησε όλους όσους ήταν δίπλα του και συνεχίζουνε να είναι όλα αυτά τα χρόνια, ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του τη στιγμή που μίλησε για την γυναίκα του, για το πόσο πολύ του έχει σταθεί όλα αυτά τα χρόνια αλλά και το ότι συνεχίζει να είναι στο πλευρό του.

Τέλος παρουσίασε έναν έναν τους 175 υποψήφιους συμβούλους που απαρτίζουν την Δημοτική παράταξη “Δύναμη για το Αύριο”