Main Menu

Μήνυμα νίκης απο την Ξάνθη έστειλε ο Χριστόδουλος Τοψίδης

Αθρόα ήταν η προσέλευση του κόσμου στην Ξάνθη το απόγευμα της Δευτέρας 25/9 για την προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ και επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης κ. Χριστόδουλου Τοψίδη.

Οι Ξανθιώτες και οι Ξανθιώτισσες έδειξαν την ένθερμη στήριξή τους στην πρόταση της Περιφερειακής Σύνθεσης για την επόμενη ημέρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, η οποία συνοψίζεται στους τέσσερις άξονες του προγράμματος που παρουσίασε ο κ. Τοψίδης. «Κοινωνία, Οικονομία, Τεχνολογία, Περιβάλλον. Πάνω σε αυτούς τους τέσσερις άξονες στηρίζεται το όραμά μας για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Σας καλώ λοιπόν να μας δώσετε την εντολή ώστε να περάσουμε στην εφαρμογή του», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ.

Την εκδήλωση και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλο Τοψίδη, προλόγισε η Μαρίνα Παυλίδου, η οποία αποτελεί σημαντική υποστηρίκτρια της Περιφερειακής Σύνθεσης και έχοντας ως παρακαταθήκη τις διδαχές του πατέρα της, του αείμνηστου Περιφερειάρχη ΑΜΘ Γιώργου Παυλίδη, έχει εργαστεί για την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα τόσο στην ΠΕ Ξάνθης, όσο και σε ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Αναφερόμενος σε ζητήματα της ΠΕ Ξάνθης, ο κος Τοψίδης καταδίκασε μεταξύ άλλων, το γεγονός ότι η απερχόμενη διοίκηση της ΠΑΜΘ δεν έχει ενεργήσει για την αναβάθμιση βασικών υποδομών, όπως οι κόμβοι στην νότια πλευρά της Ξάνθης, δεν έχει βελτιώσει την προσβασιμότητα στον ορεινό όγκο αλλά και στο αγροτικό οδικό δίκτυο συνολικά, δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει τον κάθετο άξονα που θα διευκολύνει την σύνδεση με τη Βουλγαρία, δεν έχει οργανώσει την τουριστική προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης παρά τα πλεονεκτήματα που έχει από τα Στενά του Νέστου μέχρι το Πόρτο Λάγος.

Στο πλέγμα των προτάσεων που παρουσίασε ο κος Τοψίδης για την ανάκαμψη της Οικονομίας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και για τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των πολιτών, υπογράμμισε ότι αυτό που επιζητά η Περιφερειακή Σύνθεση είναι η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων και δεσμεύτηκε ότι η διοίκησή που θα ασκήσει η παράταξη θα διέπεται από αυστηρό προγραμματισμό και διαφάνεια.

Τέλος, ο κος Τοψίδης εξέφρασε την αισιοδοξία ότι οι πολίτες της ΠΕ Ξάνθης θα στηρίξουν την πρόταση της Περιφερειακής Σύνθεσης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, αποσπώντας ένθερμο χειροκρότημα και επευφημίες. .

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Οι υποψήφιοι/ες Περιφερειακοί/ες Σύμβουλοι της ΠΕ Ξάνθης:

 

  1. ΑΜΟΥΤΣΚΑ ΙΜΠΡΑΧΗΜ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  2. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
  3. ΓΙΟΥΡΟΥΚ ΣΑΛΗ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  4. ΙΣΜΑΗΛΚΟ ΦΑΤΗΧ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  5. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΝΟΠΗ) – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
  6. ΚΙΟΥΡΕΤΖΗ ΑΡΓΥΡΩ- ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  7. ΚΟΤΣΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ- ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
  8. ΛΟΥΚΜΑΚΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ- ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
  9. ΜΕΛΕΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ-  ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  10. ΜΕΜΕΤ ΕΦΕΝΔΗ ΙΣΜΕΤ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  11. ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  12. ΜΠΡΙΚΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ – ΙΑΤΡΟΣ
  13. ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  14. ΝΤΙΡΕΚ ΓΕΣΙΜ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  15. ΠΑΥΛΑΚΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ- ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  16. ΠΡΟΜΟΙΡΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
  17. ΤΑΧΣΙΝΟΓΛΟΥ ΤΣΙΛΕΡ- ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
  18. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  19. ΤΣΙΝΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  20. ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ- ΙΑΤΡΟΣ
  21. ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΙΡΦΑΝ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  22. ΧΟΥΣΕΙΝ ΟΓΛΟΥ ΣΙΑΜΠΑΝ- ΑΓΡΟΤΗΣ
  23. ΧΟΥΣΝΗ ΟΓΛΟΥ ΣΙΑΜΠΑΝ- ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ