Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Δήμος Ξάνθης: Επίσημη πρόσκληση σε όλους τους επικεφαλής για debate απο τον Στράτο Κοντό- Με ποια διαδικασία προτείνει να γίνει

Σας ενημερώνουμε ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. Στράτος Κοντός, απέστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους επικεφαλής των λοιπών αυτοδιοικητικών συνδυασμών υποψηφίων για τον Δήμο Ξάνθης, την παρακάτω πρόσκληση:

«Σε συνέχεια θετικών δημόσιων αποκρίσεων που λάβαμε στο αίτημα μας για τη διεξαγωγή ραδιοτηλεοπτικής εκπομπής με οργανωμένη συζήτηση (debate), ανάμεσα στους υποψηφίους Δημάρχους Ξάνθης, η οποία θα αναμεταδίδεται ζωντανά, σας αποστέλλουμε την παρούσα, με στόχο την πραγματοποίηση συνάντησης μεταξύ αντιπροσώπων των συνδυασμών το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18.00 στα γραφεία του εκλογικού μας κέντρου ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο προτείνουν οι εκπρόσωποι των λοιπών συνδυασμών, ώστε να καθοριστούν οι όροι και οι προϋποθέσεις αυτής.

Πρόταση μας αποτελεί, η διεξαγωγή της συζήτησης να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Ξάνθης, ώστε να είναι δυνατή η προβολή της από το σύνολο των ραδιοτηλεοπτικών μέσων του Δήμου μας. Το συντονισμό της συζήτησης προτείνουμε να αναλάβει το δημοσιογραφικό προσωπικό του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης.

Προτείνουμε επίσης, να δημιουργηθεί πλατφόρμα, στην οποία οι πολίτες να θέσουν τις ερωτήσεις τους, μετά από διαδικασία ταυτοποίησης και αφού αυτές καταταγούν στους εξής τομείς:

  1. Κινητικότητα – Προσβασιμότητα
  2. Καθαριότητα
  3. Κοινωνική πολιτική
  4. Πολιτική Προστασία
  5. Αδέσποτα ζώα
  6. Τουρισμός
  7. Πολιτισμός.

Κατόπιν κλήρωσης θα επιλεγεί μια ερώτηση σε κάθε τομέα η οποία θα απαντηθεί από κάθε επικεφαλής συνδυασμού. Στην τελευταία ενότητα κάθε υποψήφιος θα έχει το δικαίωμα να θέσει ελεύθερα ερώτημα, σε οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο επιθυμεί. Ο κάθε επικεφαλής θα έχει χρόνο 2’ λεπτών για την απάντηση του, ενώ η σειρά των ομιλητών θα καθοριστεί με κλήρωση. Στο τέλος ο κάθε υποψήφιος θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει μια τοποθέτηση ελεύθερα για 2’. Σας ενημερώνουμε πως η παρούσα επιστολή θα κοινοποιηθεί ως δελτίο τύπου καθώς και στα κοινωνικά δίκτυα του συνδυασμού μας, με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των δημοτών.

Μετά τιμής,

Στράτος Κοντός

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης».