Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Κατακεραυνώνει την αντιπολίτευση για τους αναδασμούς ο Κουρτίδης- “Σας προκαλώ για ουσιαστικό διάλογο σε ΜΜΕ και όχι στις πλατείες”

Για ακόμη μια φορά ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης απαντάει στην αντιπολίτευση για το θέμα των αναδασμών και προκαλεί όποιον θέλει σε ουσιαστικό διάλογο σε ΜΜΕ και όχι στις πλατείες του χωριού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Η αντιπολίτευσή μας επιμένει δημαγωγικά και υστερικά, για τους αναδασμούς, που έχουμε δρομολογήσει. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν κάνει οποιαδήποτε πρόταση και συμβολή στον αγώνα μας, που ήταν δημιουργικός, ουσιαστικός και κυρίως αποτελεσματικός και τον ξέρει όλος ο λαός της Ξάνθης. Από τις 1-1-2022 ασχολούμαι καθημερινά με το θέμα αυτό, που γίνεται για το καλό των αγροτών μας. Επειδή λοιπόν έχουμε αποτελέσματα τους ενοχλεί και αναφέρουν, ότι δήθεν το κάνουμε προεκλογικά. Προεκλογικές είναι οι αόριστες και κενές περιεχομένου υποσχέσεις τους και όχι τα δικά μας έργα.

Για λόγους καθαρά εντυπωσιασμού στα πλαίσια μία παρωχημένης πολιτικής, μας προσκαλούν σε πλατείες, για να κάνουν διάλογο, ενώ μπορούσαν όλα αυτά τα χρόνια να τον κάνουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Εάν λοιπόν θέλουν διάλογο, αυτός πρέπει να γίνει θεσμικά και κανονικά σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και όχι σε πλατείες του χωριού.

Τους καλώ λοιπόν όπου και όποτε θέλουν σε ένα τοπικό μέσο μαζικής ενημέρωσης δικής τους επιλογής να κάνουμε θεσμικό ουσιαστικό διάλογο εφ’ όλης της ύλης με επιχειρήματα.