Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Ιστορική νίκη για τον Άρη Πετεινού- Κέρδισε με ανατροπή 1-3 μέσα στη Βέροια

Μεγάλη και ταυτόχρονα ιστορική ήταν η νίκη που πέτυχε ο Άρης Πετεινού στην Βέροια με σκορ 1-3 για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Οι κιτρινόμαυροι που εκπροσωπούν την Ξάνθη για πρώτη φορά, παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν με ανατροπή να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη που θα τους βοηθήσει όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά στην πορεία του πρωταθλήματος.

Η νίκη αυτή είναι ιστορική καθώς είναι η πρώτη νίκη του Άρη Πετεινού στα “σαλόνια” της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και το γκολ του Τυριάκη το πρώτο γκολ του Συλλόγου σε αυτό το πρωτάθλημα. Τα άλλα γκολ για την ομάδα του Άρη Πετεινού πέτυχαν οι Χριστοφορίδης και Εφέντη δίνοντας ένα πολυ σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του Ανέστη Νεοφυτίδη.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Γράτσιανος (82’ Αδαμίδης), Κουτσούκης, Τζημογιάννης, Γαλόπουλος (82’ Καφτηράνης), Παναγιωτίδης (82’ Ντέλλας), Ντόγος, Τερζής (63’ Μιχαηλίδης), Κετόγλου (54’ Βασιλακάκης), Μεληκιώτης, Λαφάρας.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: Αθανασίου, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Σιδηρόπουλος (72’ Ασλανίδης), Εφέντη, Τσέκος (87’ Μελισσόπουλος), Τυριάκης (72’ Στριγκώνης), Γιαννακός (65’ Χριστοφορίδης), Καλαϊτζόπουλος (87’ Αμανατίδης), Τουργαϊδης.