Main Menu

Ε-string και νιώσε, επιτέλους, πιο sexy από ποτέ!

Sexy εσώρουχα! Μήπως ήρθε η στιγμή να αφήσεις ελεύθερη τη θηλυκότητα και τον αισθησιασμό σου; Το e-string.gr, πιο ερωτικό ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι εδώ για να σου δώσει ό,τι χρειάζεσαι! Sexy string εσώρουχα και κολάν, ολόσωμες φόρμες, προκλητικά φορέματα, εσώρουχα αυτοκινήτου, φόρμες, αισθησιακά κορμάκια και babydoll, άνετες πιτζάμες και αέρινα νυχτικά μοναδικής ποιότητας και άψογης εφαρμογής σε περιμένουν για να αναστατώσουν όλες σου τις αισθήσεις!

Εκεί θα βρεις, επίσης, στολές για… παιχνίδι με τον σύντροφό σου και φυσικά ερωτικά αξεσουάρ, το απαραίτητο συμπλήρωμα που θα εκτοξεύσει τη λίμπιντο στα ύψη. Επίλεξε τα δικά στο χρώμα και στο σχέδιο που θέλεις και βάλε φωτιά στο πάθος και τον ερωτισμό σου! Ένα μόνο click στο e-string.gr αρκεί!

Τόλμησε σέξυ εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη!

Ποιος είπε ότι τα σέξυ εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη στερούνται αισθησιασμού; Τα plus size εσώρουχα που φιλοξενούνται στη συλλογή του e-string.gr είναι εδώ για να αποδείξουν ότι η θηλυκότητα κι ο αισθησιασμός δεν έχουν μεγέθη! Κορμάκια, σατέν νυχτικά κοντά ή μακριά, ρόμπες και πιτζάμες, αλλά και γυναικείες κάλτσες και καλσόν, συνδυάζονται αρμονικά και συνθέτουν ένα αποτέλεσμα άκρως αποκαλυπτικό και ελκυστικό.

Εκεί θα βρεις, επίσης, κορσέδες, ζαρτιέρες, στρινγκ, σλιπ, plus size babydoll, σουτιέν για μεγάλο στήθος και καλσόν αυτοκινήτου, σε μεγέθη που αγγίζουν έως και το 6XL.

Μην διστάζεις, λοιπόν!

Επισκέψου το e-string.gr και βρες με ένα click τα εσώρουχα που θα αναδείξουν τη θηλυκότητά σου. Επωφελήσου από την άριστη ποιότητα, την άψογη εφαρμογή, τις οικονομικές τιμές και την άμεση εξυπηρέτηση και εκτόξευσε την αυτοπεποίθησή σου!