Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Μανώλης Φανουράκης: Κατατέθηκε η πρόταση του Δήμου Ξάνθης για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση 1.800.000 ευρώ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση μας έκανε πριν λίγες ημέρες ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης, που έχει να κάνει με την πρόταση του Δήμου Ξάνθης για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό , η οποία κατατέθηκε στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση 1.800.000 ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάκαμψης (ΕΤΕΠΑ).

Αναλυτικά ο κ. Φανουράκης αναφέρει:

Κατατέθηκε σήμερα στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, η πρόταση του Δήμου Ξάνθης για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση 1.800.000 ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάκαμψης (ΕΤΕΠΑ).
Υλοποιούμε άλλη μία δέσμευση του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης – Manolis Tsepelis, σηματοδοτώντας ταυτόχρονα μια νέα εποχή για όλους τους συνδημότες μας, στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης!
Θα δείτε σε λίγο καιρό πόσες αλλαγές θα σημειωθούν στην καθημερινότητά μας:

✅ για τον πολίτη,
✅ τις ευπαθείς ομάδες,
✅ τους επιχειρηματίες,
✅ στις συναλλαγές μας με τις δημοτικές υπηρεσίες.
Μέσω του προγράμματος, ο Δήμος μας,
✅θα διαθέτει ένα έξυπνο σύστημα προειδοποίησης σε περίπτωση πυρκαγιάς, πλημμυρικών φαινομένων και σεισμών,
✅θα μειώσει το ενεργειακό του αποτύπωμα (εξοικονόμηση ενέργειας),

✅θα ενισχύσει την προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών προς τον πολίτη

✅και θα έχει τη δυνατότητα μέσω πληροφοριακών συστημάτων να οργανώσει να διαχειριστεί και να «ασφαλίσει» τις υπηρεσίες με τον καλύτερο τρόπο.

Ευχαριστώ όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες και συνεργάτες μου στο Δήμος Ξάνθης, αλλά κ το γραφείο ΦΜ-Επιχειρείν Business Consulting Company και τον Pouspourikas Michalis για την ουσιαστική συνεργασία μας, και νιώθω πολύ ικανοποιημένος για την εξέλιξη αυτή.
Και συγκινημένος -δε θα το κρύψω- γιατί φτιάχνουμε το σύγχρονο περιβάλλον που θα ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας.
Αλλά και χαρούμενος διότι αποδεικνύω για άλλη μια φορά ότι η δέσμευσή μου απέναντί σου φίλε συνδημότη παραμένει σταθερή και «γόνιμη»:
Δίπλα σου σε ό,τι χρειαστείς!

Υπουργέ μας, Dimitris Papastergiou II σε ευχαριστούμε!!