Main Menu

Πλούσιο μπούστο, το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα!

Το πλούσιο ντεκολτέ και το στητό στήθος ανέκαθεν αποτελούσε σύμβολο θηλυκότητας και όνειρο κάθε γυναίκας. Είναι, άλλωστε, άμεσα συνυφασμένο με τη γυναικεία της φύση, με τη μητρότητα αλλά και με τη σεξουαλικότητά της. Σήμερα, χάρη στην αυξητική στήθους, κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει το στήθος που επιθυμεί! Μην αφήνετε, λοιπόν, τον φόβο για το χειρουργείο και το τελικό αποτέλεσμα να επισκιάσει την επιθυμία σας για ένα πληθωρικό ντεκολτέ! Απευθυνθείτε σε έναν πλαστικό χειρουργό με εμπειρία και εξειδίκευση και κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα!

Κερδίστε αυτοπεποίθηση!

Με την αυξητική στήθους, μόνο να κερδίσετε έχετε! Χάρη στη χειρουργική τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης στο στήθος, η πληρότητα αυξάνεται, η συμμετρία των μαστών βελτιώνεται και ο όγκος που έχει χαθεί μετά από απώλεια βάρους ή εγκυμοσύνη, αποκαθίσταται. Έτσι, το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι φυσικό και αισθητικά άρτιο, γεγονός που δίνει έμφαση στα δυνατά σας σημεία, βελτιώνει την εξωτερική σας εμφάνιση και φυσικά ενισχύει σημαντικά την αυτοπεποίθησή σας!

Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Η αυξητική στήθους είναι μια απόλυτα ασφαλής επέμβαση που πραγματοποιείται με γενική αναισθησία και οι τομές σχηματίζονται σε αφανή σημεία, ώστε η ουλή να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο εμφανής. Η επιλογή της κατάλληλης μεθόδου αύξησης στήθους, όπως και η τιμή, είναι κάτι που θα συζητήσετε αναλυτικά με τον ιατρό σας, ώστε να επιτευχθεί το πιο άρτιο και φυσικό, εξατομικευμένο αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αυξητική μαστών και τις τιμές που κυμαίνεται, μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό