Main Menu

Πρώτη φορά που υποψήφιος/υποψήφια σε δημοτικές εκλογές, τυπώνει έντυπο υλικό σε σύστημα γραφής Braille.

Μας συστήνεται ως Ευρώπη Μισαηλίδου, είναι 26 ετών, ζει και γεννήθηκε στην Ξάνθη. Η Ευρώπη έχει σπουδάσει Μοριακή Βιολογία και Γενετική στην Αλεξανδρούπολη, και απέκτησε το μεταπτυχιακό της τίτλο στη Δημόσια Υγεία και Πολιτική της Υγείας, από την Ιατρική του ΑΠΘ, όπου ειδικεύτηκε στην Δημόσια Υγεία. Ταυτόχρονα, ένα μέρος των σπουδών της το πέρασε στην Βαρκελώνη όπου εργάστηκε σε ένα ερευνητικό ινστιτούτο.

Η πολιτική, ως συμμετοχή στα κοινά, στη λήψη αποφάσεων, στην προσπάθεια να ακουστούν οι φωνές των νέων και των γυναικών, υπάρχει πολλά χρόνια στη ζωή της. Το βάπτισμα του πυρός ωστόσο, ήρθε επίσημα σε αυτή την εκλογική διαδικασία όπου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά ως υποψήφια.

Όπως μας τονίζει, θέλησε να συμπεριλάβει στο έντυπο προεκλογικό της υλικό κάρτες σε σύστημα γραφής Braille, καθώς έτσι αποδεικνύει τη δέσμευσή της για την προαγωγή της συμπερίληψης και της ισότητας, ενθαρρύνοντας την ευρύτερη κοινότητα της Θράκης να ενημερωθεί και να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία. Αυτός ο κοινωνικός στόχος δεν αποτελεί μόνο καθήκον για την Ευρώπη, αλλά και θεμέλιο για τη δημοκρατική κοινωνία που οραματίζεται, μία κοινωνία που προωθεί την ισότητα ευκαιριών για όλους και όλες ανεξαρτήτως των διακρίσεων.

Καθήκον μας και προτροπή προς όλους τους υποψηφίους είναι να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Ευρώπης.

Οι κάρτες ίσως είναι η αρχή. Η αρχή για την αλλαγή της συμπεριφοράς μας. Εμείς είμαστε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στην πόλη μας.