Main Menu

Avène, για ποιοτική, αποτελεσματική και ασφαλή φροντίδα του δέρματος!

Η Avène, εδώ και πολλά χρόνια πασχίζει για την ποιοτική, αποτελεσματική και ασφαλή φροντίδα του δέρματός σας και το καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία! Για τον λόγο αυτό έχει δημιουργήσει και συνεχώς δημιουργεί νέες σειρές για εξατομικευμένη περιποίηση, με στόχο να ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος. Προϊόντα για καθαρισμό και ενυδάτωση, ιδανικά για ευαίσθητες επιδερμίδες, αλλά και αντηλιακά, αποτελούν μέρος της ευρείας συλλογής της Avène, που θα βρείτε στο Carespot, το online φαρμακείο που σας φροντίζει.

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα με έκπτωση έως 43%, απαλλαγείτε από την ερυθρότητα, προστατέψτε την επιδερμίδα σας από την ηλιακή ακτινοβολία και τους ρύπους και βελτιώστε την υφή της!

Avène Hydrance για ενυδάτωση non-stop!

Τα προϊόντα Avène Hydrance, χάρη στο διάσημο ιαματικό νερό του brand και στα μοναδικά τους συστατικά, στοχεύουν στη συνεχή ενυδάτωση, καταπράυνση και αποτοξίνωση της επιδερμίδας. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, οι ρύποι, το άγχος και η λάθος διατροφή, μπορεί να επηρεάσουν την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει την ισορροπία της.

Στο σημείο αυτό έρχονται να την επαναφέρουν τα προϊόντα Avène Hydrance, όπως η Avene Hydrance aqua gel – cream, το Legere και το light emulsion, το serum κ.ά. Βρείτε τα όλα στο Carespot και επωφεληθείτε της έκπτωσης έως 32%!

Avène Cicalfate για όλη την οικογένεια!

Η σειρά Avène Cicalfate & Cicalfate Plus απευθύνεται σε ενήλικες, αλλά και μωρά, αφού τα προϊόντα της μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σύγκαμα από την πάνα, για εγκαύματα κ.ά. Στο Carespot θα βρείτε τη δημοφιλή αναπλαστική κρέμα χεριών, σώματος και προσώπου, το ειδικά σχεδιασμένο gel για ουλές, το εξυγιαντικό τζελ καθαρισμού και το επανορθωτικό baume για τα χείλη.

Επισκεφθείτε το carespot.gr, αποκτήστε τα προϊόντα που εγγυώνται την καταπράυνση και επανόρθωση του ερεθισμένου και ευαίσθητου δέρματος και επωφεληθείτε από τις εκπληκτικές προσφορές και την άμεση εξυπηρέτηση!